Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 26

Skaitytojo informacija: per avariją Kaune sužalotas žmogus, sudaužyti keturi automobiliai (nuotraukos, video, papildyta 8.50 val.)

Skaitytojas Paulius redakciją informavo, kad ketvirtadienio vakarą Kaune įvyko didelė avarija, kurios metu sužalotas vienas žmogus. Skaitytoja Rūta 15min.lt žurnalistams pasakojo, kad po avarijos nelaimės kaltininką iš automobilio išdaužę langą ištraukė greta buvę žmonės.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / 15min.lt skaitytojo Oresto nuotr.

Pasak skaitytojo Pauliaus, avarija Ašigalio gatvėje įvyko apie 19 val. „Žuvusiųjų nėra. Bet vieną vairuotoją išsivežė greitoji pagalba", – redakcijai rašo skaitytojas.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

15min.lt skaitytojai teigia, kad per avariją Ašigalio gatvėje buvo sudaužyti trys ar keturi automobiliai. Pirminiais duomenimis, nelaimė galėjo įvykti, kai automobilio nesuvaldė 44 m. Mazda vairuotojas. Automobilis lenkė troleibusą, kliudė vieną važiuojančią mašiną, atsitrenkė į  stovinčias, galiausiai Mazda vertėsi.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Skaitytoja Rūta 15min.lt žurnalistams pasakojo, kad po avarijos vairuotoją iš automobilio ištraukė greta buvę žmonės. „Nuo smūgio išsiskleidė automobilio oro pagalvė. Žmonės išmušė langą ir ištraukė tą vyrą. Jie iškvietė greitąją pagalbą ir policiją, taip pat ugniagesius, nes iš automobilio pradėjo rūkti dūmai. Kai kurie avarijos vietoje buvę žmonės sakė, kad žino automobilio nesuvaldžiusi vairuotoją, jis gyvena netoli nelaimės vietos", – sakė skaitytoja Rūta.

 

VIDEO: Avarija Kaune, Ašigalio g. (skaitytojos Rūtos Bumbulytės filmuota medžiaga)

 

Automobilio Mazda vairuotojas per avariją patyrė galvos traumą. Ar jis buvo blaivus, kol kas nežinoma. Tai paaiškės ištyrus jo kraują.

Skaitytojas Orestas redakcijai pranešė, kad smarkiau nukentėjo tik trys automobiliai. „Ketvirtas tik kaip liudytojas. Jam kažkas tik nestipriai nubraukta", – rašo skaitytojas.

Pasak Oresto, Mazda lenkė troleibusą ir kaktomuša susidūrė su automobiliu Mercedes Benz. Nuo smūgio moters vairuotas Mercedes nuskriejo į šoną, galu rėžėsi į automobilį Opel ir užšokęs ant bortelio sustojo.

„Į avarijos vietą buvo atvykusios dvi gaisrinės ir pora policijos ekipažų, viena greitoji", – praneša skaitytojas Orestas.

VIDEO: Avarija Kaune, Ašigalio g. (skaitytojo Einaro M. filmuota medžiaga)

Dėl šios avarijos beveik dviems valandoms visiškai sustojo eismas Ašigalio g. Gatve negalėjo pravažiuoti ir troleibusai. Netoli avarijos vietos gyvenanti kaunietė prie sudaužytų mašinų susirinkusiems žmonėms pasakojo, kad avarijos čia įvyksta dažnai. Moteris tvirtino, kad ketvirtadienį įvykusi avarija yra jau septyniolikta per pastaruosius 24 metus, kurią jai šioje vietoje pavyko pamatyti.

Kauno policija dėl nelaimės pradėjo tyrimą.

Jei norite peržiūrėti skaitytojo Oresto atsiųstų nuotraukų galeriją, spauskite čia.

Jei norite peržiūrėti skaitytojos Rūtos atsiųstų nuotraukų galeriją, spauskite čia.

Papildyta 8.50 val.: Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas penktadienio rytą informavo, kad pranešimas apie avariją gautas 18.40 val. Pasak ugniagesių, avarijoje apgadintas 1999 m. laidos automobilis Mazda 626, 1995 m. laidos Mitsubishi Galant, 1997 m. laidos Opel Corsa ir automobilis Mercedes Benz.

Ugniagesiai atjungė automobilių akumuliatorius, nuvalė tepalų ir aušinimo skysčiu užterštą gatvės važiuojamąją dalį.

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais, viską siųsdami adresu 15min@15min.lt.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius