Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 03

Skaitytojo informacija: Vilniaus centre apvogta parduotuvė „Kristiana“ (nuotraukos)

Skaitytojas Algirdas R. redakciją informavo, kad antradienio pavakare Vilniaus centre buvo apvogta parduotuvė „Kristiana".
Į parduotuvę eina ekspertai
Į parduotuvę eina ekspertai / 15min.lt skaitytojo Algirdo R. nuotr.
Temos: 1 Kristiana, UAB

Kaip rašo skaitytojas, vagystė įvykdyta prieš 17 val. centrinėje sostinės gatvėje - Gedimino pr. Į įvykio vietą atvažiavo keli policijos ekipažai, policijos ekspertai.

Kaip 15min.lt sužinojo sostinės policijoje, parduotuvę apvogė vienas vaikinas. Užėjęs į vidų, jis griebė kelias prekes ir paspruko. Jo niekas nespėjo sulaikyti.

Pirminiais duomenimis, vagis pagrobė dvi dėžutes su „Lancome" kremu. Kiekviena dėžutė kainuoja po 200 litų. Iš viso pagrobta kremo už 400 litų.

Jei norite peržiūrėti skaitytojo atsiųstas nuotraukas, spauskite čia.

Skaitytojas Algirdas R. praneša, kad pareigūnai nebuvo labai patenkinti, jog jis stovėdamas gatvėje fotografuoja. Tačiau net pareigūnai negali niekam uždrausti viešoje vietoje fiksuoti aplinkui vykstančius įvykius. Fotografuoti ir filmuoti gatvėje galima visiems. Todėl 15min.lt primena, kad laukia skaitytojų informacijos.

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais, viską siųsdami adresu 15min@15min.lt.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius