-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 13

Skambiausias arijas trauks L.Mikalauskas

Klaipėdos koncertų salėje artėjant savaitgaliui svečiuosis Vilniaus Šv. Kristoforo kamerinis orkestras ir solistas Liudas Mikalauskas.
Klaipėdos publika scenoje išvys L.Mikalauską, dainuosiantį grojant Vilniaus šv. Kristoforo kameriniam orkestrui.
Klaipėdos publika scenoje išvys L.Mikalauską, dainuosiantį grojant Vilniaus šv. Kristoforo kameriniam orkestrui. / Koncertų salės nuotr.

„Klaipėdos muzikos pavasario“ klausytojus Donato Katkaus vadovaujamas kolektyvas penktadienį pradžiugins programa „Skambiausios arijos ir dainos“. Vilniaus Šv. Kristoforo kamerinis orkestras yra garsus ir mėgstamas dėl savo universalumo, profesionalumo ir neriboto išradingumo.

Geros nuotaikos injekciją ir šypsenas veiduose sustiprins ne tik smagi orkestro programa, bet ir nuostabiu balsu apdovanotas solistas L.Mikalauskas (bosas).

Jaunas, paprastas ir nuoširdus, konservatyvių pažiūrų maksimalistas L.Mikalauskas  šiuo metu tęsia magistrantūros studijas Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Kauno fakultete, tačiau jau yra žinomas visoje Lietuvoje. Jam dar tik 25-eri, tačiau jo balsas skamba sodriai, o kuriami vaidmenys yra ryškus ir įtikinantys.

Dvylika dainininkų konkursų I-ųjų premijų, Grand Prix ir kiti apdovanojimai - šio solisto karjera vystosi sparčiai, o populiarumą augina dalyvavimas televizijų projektuose. Daugiau nei prieš metus laimėjęs LTV muzikinį projektą „Triumfo arka“ ir pelnęs „Auksinio balso“ titulą L.Mikalauskas pernai dalyvavo ir viename šokių projekte., o dabar jį galima pamatyti TV „Šeimų dainos“ vertinimo komisijoje. Aktyvia veikla besimėgaujantis solistas dainuoja Kauno valstybiniame muzikiniame teatre, ruošia vaidmenis Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre bei Poznanės S. Moniuškos vardo Didžiajame operos teatre (Lenkija).

Koncertinėje programoje  „Skambiausios arijos ir dainos“ suskambės gerai žinomi vokaliniai ir orkestriniai kūriniai, kuriuos parašė Mocartas, Leroy Andersonas, Genadijus Gladkovas, Astor Piazzolla, Jacques Revaux ir kiti kūrėjai.

Programa „Skambiausios arijos ir dainos“ Klaipėdos koncertų salėje skambės penktadienį, 18 val.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius