Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 07

Skelbs konkursą dėl aikštelės

Paskutiniame miesto tarybos posėdyje buvo patvirtintos požeminės automobilių stovėjimo aikštelės Vienybės aikštėje projektavimo, statybos, techninės priežiūros ir eksploatavimo koncesijos suteikimo konkurso bei pagrindinės koncesijos sutarties sąlygos.
Koncesijos konkursą laimėjusi bendrovė turės ne tik įrengti požeminę aikštelę, tačiau ir sutvarkyti antžeminę Vienybės aikštės dalį.
Koncesijos konkursą laimėjusi bendrovė turės ne tik įrengti požeminę aikštelę, tačiau ir sutvarkyti antžeminę Vienybės aikštės dalį. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius įpareigotas organizuoti šio koncesijos suteikimo konkurso vykdymą.

Numatyta, kad koncesijos konkursas bus kelių etapų: konkurso ir jo sąlygų paskelbimo, konkurso dalyvių išankstinės atrankos, išsamių įpareigojančių pasiūlymų pateikimo, pasiūlymų vertinimo, derybų ir koncesijos sutarties sudarymo. Koncesijos suteikimo konkurso sąlygose nurodyta, kad koncesininkas savo lėšomis privalės suprojektuoti, pastatyti ir eksploatuoti požeminę automobilių stovėjimo aikštelę Vienybės aikštėje (požeminėje jos dalyje) bei sutvarkyti aikštės atžeminę dalį – statybvietę.

Sąlygose numatyta, kokią riziką prisiims koncesininkas, t. y. jis turės atlikti būtinas investicijas į požeminę stovėjimo aikštelę bei Vienybės a. rekonstrukciją. Koncesininko projektuojama ir statoma  požeminė automobilių stovėjimo aikštelė turės būti ne žemesnė kaip dviejų aukštų ir turės talpinti ne mažiau kaip 750 automobilių. Pagrindinis kriterijus, pagal kurį bus atrinktas požeminės automobilių stovėjimo aikštelės Vienybės a. koncesijos suteikimo konkurso nugalėtojas, bus mažiausias koncesijos mokestis. Koncesijos konkurso sąlygas parengė VšĮ „NPR“. Koncesijos suteikimo konkurso sąlygų ir pagrindines koncesijos sutarties sąlygų teisėtumą tikrino „Nordia Baublys & Partners“ advokatų profesinė bendrija. Koncesijos konkursą numatoma paskelbti jau artimiausiu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius