Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 14

Smiltynėje žalieji aptars Kuršių nerijos problemas

Smiltynės lankytojų centre, Klaipėdoje, ketvirtadienį rengiama diskusija opiausiomis aplinkosaugos temomis, daugiausia dėmesio Kuršių nerijai aktualiems klausimams.
Smiltynė po gaisro
Smiltynė po gaisro / Nojaus nuotr.

„Mūsų organizuojamų forumų tikslas – inicijuojant aplinkosauginę diskusiją jaurių klausių temomis, paskatinti ir įvairių sričių specialistų, aktyvistų, žaliųjų ir socialinių iniciatyvų bendradarbiavimą. Siekiame ne tik surasti tinkamiausius problemų sprendimo būdus, bet ir pagilinti dalyvių žinias, sukurti aplinką keistis požiūriais ir įžvalgomis“, – teigė susivienijimo Žali.lt koordinatorius Martynas Norbutas.

Pasak susivienijimo koordinatoriaus pavaduotojos Virginijos Vingrienės, šio renginio metu bus pradėta diskusija dėl kitokio požiūrio būtinybės plynų miškų kirtimų klausimu. Taip pat bus pristatyta Žali.lt iniciatyva dėl miško paskirties keitimo kriterijų.

Forumo metu bus paliesti ir jautrūs Kuršių nerijos gamtosaugos klausimai, paukščių įsipainiojimas žvejybiniuose tinkluose ir kitos aktualios aplinkosauginės temos. Vyks diskusijos, kuo žalieji, aplinkosaugos aktyvistai ir plačioji visuomenė galėtų prisidėti prie gamtos išsaugojimo.

Renginyje dalyvaus Kuršių nerijos nacionalinio parko, Smiltynės lankytojų centro, Lietuvos ornitologų draugijos, Lietuvos gamtos fondo ir kitų žaliųjų organizacijų, miškininkų, vietos bendruomenių atstovai ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius