Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 17

Sniegas ir slidūs keliai daugiausia nuostolių sukėlė Vilniaus vairuotojams

Draudimo bendrovės „PZU Lietuva“ duomenimis, pirmadienį užklupęs gausus sniegas ir slidūs keliai daugiausia nuostolių sukėlė sostinės gatvėse ir aplink Vilnių esančiuose rajoniniuose keliuose.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Nuostoliai Sniegas

„Jau ankstų antradienio rytą sulaukėme gausaus būrio vairuotojų kreipimųsi dėl eismo įvykių, kurie įvyko dėl labai slidžios kelio dangos ir sniego. Eismo įvykiai pasipylė pirmadienio vakarą, o antradienį jų užregistravome apie 30 proc. daugiau negu įprastai. Vidutinė šių dienų eismo įvykių žala sieks apie 2,5 tūkst. litų. Nedidelius nuostolius deriname telefonu ir apmokame nedelsdami“, – sakė „PZU Lietuvos“ Vilniaus žalų centro vadovas Modestas Žilionis.

Pasak jo, grįžę žiemiški orai ir gausūs krituliai dalį vairuotojų užklupo nepasiruošusius. „Užfiksavome stambių eismo įvykių, kurių kaltininkė – slidi kelio danga. Užregistravome eismo įvykį, kai susidūrė net 7 automobiliai. Taip pat sulaukėme kreipimosi dėl eismo įvykio, per kurį nukentėjo troleibusas ir du visureigiai“, – teigė M.Žilionis.

Vairuotojams patariama išlikti budriems. Nors kalendorinis pavasaris jau prasidėjo ir dieną eismo sąlygos yra geros, rytais ir vakarais keliai išlieka pavojingi. „Esant žiemiškiems orams patariame vairuotojams neskubėti, išlaikyti didesnį nei įprastai atstumą nuo kitų transporto priemonių, būti ypač atsargiems kiemuose ir išvažiuojant į pagrindinius kelius, taip pat žieduose ir sankryžose. Važiuoti būtų saugiau, jei vairuotojai vengtų staigių manevrų ir laikytųsi tos pačios eismo juostos“, – teigė M.Žilionė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius