-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 13

Sniegui valyti vėl dovanojami kastuvai

Prieš Naujuosius metus „Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras" bei įmonės „City Service“ Klaipėdos padalinys atsiliepė į Klaipėdos mero prašymą kovoti su sniegu ir nemokamai išdalino klaipėdiečiams 100 kastuvų.
L.Šukytė (pirma iš kairės) su būriu kaimynų į talką išsiruošė nuo ankstaus ryto, esą, tai ne pirmi metai, kai jie savo kiemą nuo sniego išsivalo patys.
Sniego kastuvai bus dalinami penktadienį. / I.Ozturhan/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Talka

Kaip ir buvo žadėta, šį penktadienį bus išdalinti dar 100 kastuvų. Visi, kas užsiregistravo telefonu ar buvo asmeniškai atėję į savivaldybės Aplinkos kokybės skyrių ir buvo užregistruoti sąraše, kviečiami šį penktadienį, sausio 14 d., atvykti prie Klaipėdos miesto savivaldybės  (Liepų g. 11). Nuo 16.00 iki 17.30 val. iš „City Service“ mikroautobuso bus dalinami sniego kastuvai.

Dar kartą primename – kastuvus gaus tik iš anksto užsiregistravę ir sąraše esantys asmenys. Kas negalės penktadienį pasiimti kastuvo, turėtų dėl atsiėmimo paskambinti tel. 39 63 16 darbo dienomis.

Kastuvus gavę klaipėdiečiai prašomi geranoriškai pasidalinti gautu įrankiu su kaimynu. Jei žiemos stichija pasikartos, klaipėdiečiams ją padės atremti ir daugiabučių prižiūrėtojai. Įmonei „City Service“ ir Nacionalinei pastatų administratorių asociacijai priklausančios namų valdos parūpino dar 300 kastuvų. Jie bus dalinami sniego kasimo talkų metu.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius