Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 07

„Šnipiškių ūkio“ vadovas vėl skandale

Savivaldybės įmonės „Šnipiškių ūkio“ laikinai direktoriaus pareigas einantis Vidmantas Tamulionis ir vėl veliasi į skandalus. Jis įtariamas neteisėtai, politiniais sumetimais atleidęs 3 įmonės darbuotojus.
Vidmantas Tamulionis
Vidmantas Tamulionis / „Scanpix“ nuotr.

Dar prieš Kalėdas atleidimo lapeliai įteikti buvusiai pavaduotojai Kalvarijų turgaus, kurią administruoja „Šnipiškių ūkis“, klausimais Genovaitei Meilūnienei, Vytautui Meilūnui ir įmonės darbo saugos inspektoriui Rimui Kančiui.

G.Meiliūnienė iš karto apskundė šį V.Tamulionio sprendimą. Vilniaus savivaldybės sudaryta komisija išnagrinėjo skundą ir nusprendė, kad atleidimo detalės „nėra visiškai aiškios“ ir moteris galėjo būti atleista neteisėtai. Ši išvada miesto tarybai, kuri artimiausiame posėdyje turėtų svarstyti paties V.Tamulionio atleidimą iš pareigų, perduota tik kaip patariamoji.

„Tik pats V.Tamulionis gali atšaukti savo sprendimą dėl darbuotojų atleidimo, arba teismas. Jo paties likimą poste, ko gero, turėtų svarstyti sausio pabaigoje susirinksianti miesto taryba“, – sakė Vilniaus savivaldybės administracijos direktorius Gintautas Paluckas.

V.Tamulionio atleidimas iš „Šnipiškių ūkio“ vadovo pareigų buvo svarstomas jau gruodžio mėnesio tarybos posėdyje. Jis įtariamas grobstęs turtą Kalvarijų turguje. Tąkart po diskusijų taryboje jis liko poste.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius