Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 16

Socialdemokratai ketina trauktis iš postų Kauno savivaldybės taryboje

Dviejuose Kauno miesto savivaldybės postuose gali nebelikti socialdemokratų – parengti tarybos sprendimų projektai, kuriais ketinama atleisti Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) frakcijai priklausantį ir vicemero pareigas einantį Steponą Vaičikauską bei savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoją Romaldą Rabačių.
Kauno miesto savivaldybės tarnybiniai automobiliai.
Kauno miesto savivaldybės tarnybiniai automobiliai. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip BNS sakė Kauno miesto savivaldybės taryboje LSDP frakcijai priklausantis Gintautas Labanauskas, S.Vaičikauskas paruošė prašymą, kad meras įgaliotų tarybos sekretoriatą parengti sprendimą dėl atleidimo iš pareigų.

Ar tokį pašymą parašė ir R.Rabačius, G.Labanauskas negalėjo atsakyti. Tarybai iš vicemero ir administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigų atleidus S.Vaičikauską bei R.Rabačių, jiems priklausys kompensacija už nepanaudotas kasmetines atostogas.

Birželio pradžioje Kauno socialdemokratai pareiškė, kad neberems miestą valdančios koalicijos, kurios daugumą sudaro Tėvynės sąjungai–Lietuvos krikščionims demokratams (TS–LKD) priklausantys politikai.

Kauno konservatoriai tuo metu teigė, kad socialdemokratų parama Kauno „Sėkmės koalicijai“ nė trupučio nesumažėjo, nes jos niekada ir nebuvo. Į Kauno miesto savivaldybės tarybą išrinkti 6 Lietuvos socialdemokratų partijos nariai. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius