Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2016 12 05

Socialdemokratai pirmadienį turėtų įvardinti kandidatą į teisingumo ministrus

Socialdemokratų pirmininkas Algirdas Butkevičius pirmadienio vakarą turėtų paskelbti, ką partija siūlo į teisingumo ministro postą, kuris liko laisvas šių pareigų atsisakius Juliui Pagojui.
Teisingumo ministerija
Teisingumo ministerija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pirmadienio popietę socialdemokratų vadovybė susitinka Kaune – čia numatytas A.Butkevičiaus ir jo pavaduotojų pasitarimas su skyrių pirmininkais.

Kadenciją baigiančio premjero atstovas Mindaugas Janulionis BNS sakė, kad po šio susitikimo A.Butkevičius turėtų įvardinti kandidatą į ministrus.

Socialdemokratas J.Pagojus praėjusią savaitę buvo paskirtas teisingumo ministru naujojoje Vyriausybėje, tačiau savo kandidatūrą atsiėmė paaiškėjus informacijai, jog pernai gegužę jis buvo sustabdytas prie vairo neblaivus ir apie tai nepranešė viešai.

Anksčiau Socialdemokratų partija į teisingumo ministrus teikė eksparlamentaro Dariaus Petrošiaus kandidatūrą, bet šis ją atsiėmė, sulaukęs priekaištų dėl sąsajų su prieštaringos reputacijos Tauragės verslininku Arūnu Pukeliu, pravarde Švinius.

Kitas socialdemokratų kandidatas, Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininkas Julius Sabatauskas „valstiečiams“ taip pat neįtiko, kaip teigta, dėl amžiaus ir politikavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius