-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 10 17

Socialdemokratai spręs, ar šalinti iš partijos Artūrą Orlauską

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) Etikos ir procedūrų komisijos (EPK) nariai pirmadienį spręs, ar Kauno miesto savivaldybės tarybos narys, žinomas humoristas Artūras Orlauskas, vertas būti šios partijos gretose, rašo „Lietuvos žinios“.
Artūras Orlauskas
Artūras Orlauskas / „Scanpix“ nuotr.

„Ir iš partijos Kauno skyriaus, ir iš kitų šaltinių apie A.Orlauską sukaupėme daug informacijos, tad sprendimą priimsime nedelsdami“, – sakė LSDP EPK vadovaujantis Kęstutis Virbickas.

Iškart po komisijos posėdžio EPK narių kalbas išklausys LSDP prezidiumas.

„Galutinis sprendimas priklausys nuo to, kokių EPK rekomendacijų bus pateikta. Galbūt A.Orlauskui skirsime tik papeikimą, kuris jam, kaip socialdemokratui, užkirstų kelią metus dalyvauti bet kokiuose rinkimuose“, – sakė Socialdemokratų partijos pirmininkas Algirdas Butkevičius.

Jis patvirtino, kad dalis socialdemokratų A.Orlauską palaiko ir net renka jo rėmėjų parašus.

Šio politiko pavardė pastaruoju metu nuskambėjo istorijoje, kai A.Orlauskas atvyko į Kauno klinikinę ligoninę pristatyti Kauno merijos paskirto asmens, kuris turėjo pavaduoti atostogauti išėjusį įstaigos vadovą. Skelbta, kad negalėjęs patekti į direktoriaus kabinetą A.Orlauskas laužė jo duris.

Taip pat neseniai paviešinti faktai apie areštuotą A.Orlausko turtą ir keliose teismų nagrinėjamose bylose minimą jo pavardę.

Pats A.Orlauskas teigia, kad visose šiose skandalingose istorijose jis minimas tik dėl Kauno taryboje priimamų įvairioms finansinėms grupuotėms nepalankių sprendimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius