-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 05

Šokių aikštelėse karaliaujantis R.Šapauskas grįžta į Kauną

Madingiausia Kauno linksmybių vieta daugelio vadinamame šokių muzikos ir kokteilių bare „Pop Star bar“ artėjantį savaitgalį vyks du vienas už kitą triukšmingesni vakarėliai.
Grodamas Rimas Šapauskas visuomet trykšta puikia nuotaika, kuria užkrečia ir klubinėtojus.
Grodamas Rimas Šapauskas visuomet trykšta puikia nuotaika, kuria užkrečia ir klubinėtojus. / Baro archyo nuotr.

Penktadienį vyksiančios diskotekos iš serijos „Talk about pop music“ vinis – prieš kelerius metus vėl vienu iš populiariausių didžėjų Lietuvoje tapęs Rimas Šapauskas.
„Apie diskotekų dievus niekas nerašo. Tik primena kur ir kada jie gros, - kalbėdami apie penktadienio vakarėlio pulto valdovą, šyptelėjo „PopStarbar“ atstovai. - Kad ir kur jis begrotų – Vilniuje, Kaune ar Klaipėdoje – jis valdo pilnas šokių sales. Visai kaip prieš keliolika metų“.

Iš kitų šalies diskžokėjų peliuko Mauzerio vaidmenį televizijoje įkūnijantis visų galų meistras išsiskiria niekada nedingstančia pakilia nuotaika ir itin draugišku bendravimu su gerbėjais. Kalbėdami apie R.Šapausko įrašų kolekciją, jo kolegos pavydžiai sako, jog jo turimos įvairios muzikos užtektų be pertraukos groti trejus metus.

„Jei šiame vakarėlyje kas nors verks, tai tik iš laimės ir euforijos, - pasakojimą apie šeštadienio vakarą intriguojamai pradėjo „Pop Star bar“ vyrai. - Diskotekų prekinis ženklas „Dusty Groove“ jau antrus metus visiems šluosto nosį. Įdomu kodėl? Tiesiog kuriame mieste šie houso muzikos klasikos renginiai bevyktų, visuomet jie būna užpildyti iki pat lubų. Serijos sėkmės garantas – ne loterijos bilietas, o tikras auksas Jovani“.

Renginių serijos „Dusty Groove“ rezidentas Jovani į savo antrąjį metuose gimtadienį pakvietė vienas didžiausių lietuviškos houso muzikos scenos žvaigždes:  Rikko El Gato iš „Mosquito“ ir Laurį Lee iš „RyRalio“ bei tiesiog gyvas legendas Vangą, Dusią, Midį, Andriu Rio ir Mix.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius