-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 27

Sostinės savivaldybė parėmė baikerių šventę, kurioje dalyvavo meras

Spalio pradžioje vykusiai motociklininkų (baikerių) sezono uždarymo šventei, kurioje dalyvavo ir Vilniaus miesto meras Vilius Navickas, iš Vilniaus savivaldybės administracijos direktoriaus rezervo skirta 4 tūkst. litų.
Meras V.Navickas neneigia kalbėjęs su troleibuso vairuotoju, tačiau tikina nepiktžodžiavęs
Meras V.Navickas neneigia kalbėjęs su troleibuso vairuotoju, tačiau tikina nepiktžodžiavęs / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tokį įsakymą administracijos direktorius pasirašė pirmadienį.

„Ne administracijos direktorius nusprendžia, kur naudoti ar nenaudoti (rezervo lėšas – BNS), taip tik vadinasi. Sprendimą priima tarybos nariai“, – antradienį BNS sakė Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Vytautas Milėnas.

Pasak V.Milėno, dėl pinigų skyrimo baikerių sezono uždarymo šventei nusprendė tarybos nariai. Paklaustas, ar sprendimui įtakos turėjo mero dalyvavimas šventėje, V.Milėnas tiksliai atsakyti negalėjo.

„Nemanau, kad kokią įtaką galėjo turėti mero dalyvavimas“, – BNS teigė jis.
Iš administracijos direktoriaus rezervo 2 tūkst. litų skirti ir baikerių sezono šventės atidarymui, vykusiam šių metų gegužės pradžioje.

Pernai šioms šventėms pinigų skirta nebuvo.Nemanau, kad kokią įtaką galėjo turėti mero dalyvavimas.

Dalis Vilniaus savivaldybės administracijos direktoriaus rezervo lėšų, V.Milėno teigimu, yra skiriamos įvairioms viešosioms įstaigoms bei kitoms paramos gavėjo statusą turinčioms organizacijoms. Kita dalis skiriama nenumatytiems atsitikimams, kuriems iš biudžeto neskirta pinigų.

Motociklu „Harley–Davidson“ važinėjantis sostinės meras neslepia bendraujantis su vadinamaisiais baikeriais. Jis žurnalistams yra sakęs, kad baikerių sezono atidarymo ir uždarymo šventėse stengiasi sudalyvauti kasmet.

Anot mero, baikerių sezono atidarymas jam būna proga susitikti su draugais, bet kur kas didesnį malonumą jis pajunta lakstydamas savo motociklu laisvalaikiu vienas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius