Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 16

Subrendo protesto akcijai

Šeštadienį organizuojamos eitynės-mitingas uostamiesčio gatvėmis.
Klaipėdoje penktadienį vėl bus išskleisti plakatai su skambiais šūkiais.
Klaipėdoje penktadienį vėl bus išskleisti plakatai su skambiais šūkiais. / Egidijaus Jankausko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.
Temos: 1 Protestas

Eisena 12 val. prasidės nuo senojo tabako fabriko Bangų gatvėje iki Lietuvininkų aikštės. Anot vieno iš akcijos organizatorių, Lietuvos maistininkų profesinės sąjungos Klaipėdos regiono koordinatoriaus Raimondo Tamošausko akciją inspiravo tai, jog valdžios vyrai atsuko žmonėms nugaras.

„Mus laiko vergais, kurie neturi savo nuomonės. Visos reformos daromos tų žmonių, kurie mažiausiai uždirba, o ne tų, kurie turi pakankamas pajamas, sąskaita“, – aiškino jis.

Prie klaipėdiečių, kurių eitynėse, pirminiais duomenimis, turi būtų apie 500, prisidės ir aktyvistai iš Kauno bei Plungės. Anot organizatorių, tai pirmosios tokio pobūdžio akcijos, ateityje jos turėtų būti dar masiškesnės.

Paklaustas, ar bus imamasi papildomų priemonių, siekiant išvengti riaušių, kokios nuvilnijo per protestus Latvijoje, R.Tamošauskas patikino, kad rytdienos eitynėmis nesiekiama kelti sumaišties. „Mes siekiame, kad būtų įsiklausyta į žmonių nuomonę“, – aiškino jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius