Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 12

Sučiupta 13 kvaišalų platintojų

Vasarai dar nesibaigus pareigūnai džiaugiasi rezultatais – jiems pavyko sučiupti 13 narkotikų platintojų.
Narkotikų platintojas.
Narkotikų platintojas. / Klaipėdos apskr.VPK nuotr.
Temos: 1 Narkotikai

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai šią vasarą, kaip ir kasmet, ypatingą dėmesį skyrė kurortams – Palangai ir Neringai. 

Klaipėdos apskr.VPK nuotr./Narkotikai
Klaipėdos apskr.VPK nuotr./Narkotikai

Sekmadienį Palangoje sulaikytas automobilis „Opel Calibra“, kuriuo į kurortą atvyko penki nedirbantys ir neteisti 19–23 metų Telšių miesto gyventojai. Transporto priemonės apžiūros metu pareigūnai rado ir paėmė 4 maišelius su įtariama narkotinėmis medžiagomis (apie 20 g). Įtariama, kad telšiškiai atvyko į Palangą, turėdami tikslą šias medžiagas parduoti.

Vienam iš vaikinų skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Šiuo metu sprendžiamas klausimas dėl kitų sulaikytų vaikinų patraukimo baudžiamojon atsakomybėn.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numatoma laisvės atėmimo bausmę nuo 2 iki 8 metų.

Šią vasarą Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato struktūriniai padaliniai pradėjo 5 ikiteisminius tyrimus dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis kurortinėse Klaipėdos apskrities vietovėse. 3 ikiteisminiai tyrimai pradėti Klaipėdoje, po 1 – Neringoje ir Palangoje. Dėl neteisėtos narkotinių medžiagų prekybos sulaikyta 13 asmenų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius