-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 28

Sumušta žurnalistė apskundė K.Prunskienės dukrą policijos pareigūnams

Prieš tris dienas Kazimiros Danutės Prunskienės sodybą Švenčionių rajone filmavusi žurnalistė Vesta Grainienė antradienį pareigūnams įteikė pareiškimą, kuriame užpuolimu bei fiziniu smurto panaudojimu kaltinta kandidatės į prezidento postą jaunesnioji dukra Daivita Jackevičienė, rašo naujienų portalas alfa.lt.
Laidos vedėja Vesta Grainienė
Laidos vedėja Vesta Grainienė / LRT nuotr.

„Šiandien Švenčionių rajono policijos komisariato darbuotojai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Visas užpuolimas yra nufilmuotas, todėl pareigūnams nebus sudėtinga išsiaiškinti, ar mane užpuolusi ir sumušusi moteris yra K.Prunskienės dukra“, – alfa.lt pasakojo nukentėjusi žurnalistė.

Pašnekovė teigė iš karto net nepagalvojusi, kas galėjo būti taip aršiai nusiteikusi atvykusių žurnalistų atžvilgiu.

Alfa.lt pirmadienį rašė, kad rengdama reportažus „Lietuvos žinių“ tyrimo laidai, rodomai per Baltijos televiziją, nukentėjo žurnalistė V.Grainienė.

Šeštadienį kartu su operatoriumi keliaudama po Švenčionių rajoną žurnalistė aplankė trijų čia įsikūrusių žinomų teisėjų sodybas, domėjosi, kur gyvena įvairiais ryšiais su šiuo rajonu susiję asmenys. Pavyzdžiui, kandidatė į prezidento postą, buvusi žemės ūkio ministrė Kazimira Prunskienė. Šalia šios politikės sodybos ir įvyko incidentas, per kurį žurnalistė teigia ne tik buvusi pažeminta, bet ir nukentėjo fiziškai.

Ją sodyboje buvusi moteris, kaip vėliau paaiškėjo – K.Prunskienės dukra, esą apstumdė ir sumušė.

„Pro langą tiesiai man į sterblę įmetė rūkstančią cigaretę, po to iš visų jėgų trenkė durimis man per ranką“, – pasakojo žurnalistė. Smūgis buvo stiprus - pamėlo visas kairės rankos žastas.

Prieš porą savaičių dienraštis „Lietuvos žinios“ rašė, kad Švenčionių rajone per Meros upę tiesiamas naujas tiltas, vedantis į prabangias trijų teisėjų sodybas. Jos priklauso dabartiniam Seimo nariui, buvusiam Vilniaus apygardos teismo teisėjui, siejamam su K. Prunskienės išteisinimo byla, Konstantui Rameliui, buvusiam Aukščiausiojo Teismo Civilinių bylų skyriaus vadovui Česlovui Jokūbauskui bei Europos Teisingumo Teismo teisėjui Pranui Kūriui.

Mokesčių mokėtojams šis tiltas kainuos apie 2,5 mln. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius