Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 17

„Susisiekimo paslaugos“ imasi viešojo transporto kontrolės sistemos reformos

Vilniaus miesto visuomeninio transporto sistemą administruojanti savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ planuoja gerinti sostinės autobusuose ir troleibusuose dirbančių kontrolierių darbo kokybę. Anot įmonės vadovų, bus keliama darbuotojų kvalifikacija, organizuojama tik mobili keleivių kontrolė, o visuose kontrolės mikroautobusuose pradės veikti vaizdo stebėjimo sistema, suteiksianti galimybę matyti ir vertinti kontrolierių darbą.
Viešojo transporto stotelė
Viešojo transporto stotelė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Pasak savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“ direktoriaus Ginto Bliuvo, pastaruoju metu žiniasklaidoje pasirodę pranešimai apie kontrolierių darbo kokybę paspartino pokyčių įgyvendinimą.

„Žinome apie Vilniaus miesto visuomeninio transporto kontrolės sistemoje esančius nesklandumus ir esame pasiryžę dėti visas pastangas, kad jie būtų pašalinti per patį trumpiausią laiką. Gerinti kontrolierių darbo kokybę planuojame kompleksinėmis priemonėmis, o jų naudą pajus visi Vilniaus viešojo transporto klientai“, – sako G. Bliuvas.

Anot įmonės vadovo, taip pat numatyta patobulinti darbuotojų motyvacinę sistemą, atsižvelgiant į naujai rengiamas keleivių važiavimo taisykles, peržiūrėti pareigines nuostatas, rengti darbuotojų vertinimus. Kaip ir kasmet, planuojama vykdyti reguliarius kontrolierių mokymus. Įgyvendinus pokyčius, keleivių kontrolės darbuotojus skirs speciali tvarkinga uniforma.

„Susisiekimo paslaugos“ planuoja glaudžiai bendradarbiauti su Vilniaus miesto vežėjais, atsižvelgti į vairuotojų, kitų darbuotojų ir klientų pastabas bei pasiūlymus, siekiant geresnės viešojo transporto kokybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius