-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 06

Sveikatos dieną kviečia praleist aktyviai

Trečiadienį minint Pasaulinę sveikatos dieną klaipėdiečius kviečiami į renginius.
Pasibaigus vasarai jogos treniruotės senjorams persikels į sporto klubą.
Bus organizuojami jogos užsiėmimai. / ,,15 minučių“ / Edgaro Jankausko nuotr.

Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras klaipėdiečius ragina aktyviai dalyvauti Pasaulinei sveikatos dienai skirtuose renginiuose. Balandžio 7 dieną visi kviečiami į šiaurietišką pasivaikščiojimą. O savaitgalį rengiama nemokama jogos treniruotė.

Balandžio 7 d. 13 val visi, norintys išbandyti šiaurietišką vaikščiojimą, kviečiami rinktis prie Klaipėdos savivaldybės pastato. Iš ten visi būriu patrauks į Skulptūrų parką, kuriame bus galima iš arčiau susipažinti su šiaurietiško vaikščiojimo ypatumais ir technika. Šį Lietuvoje sparčiai populiarėjantį fizinio aktyvumo būdą kartu su visais pažadėjo išbandyti ir Klaipėdos m. vicemerė Judita Simonavičiūtė.

Balandžio 10 d. 11 val. Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biure rengiama nemokama jogos treniruotė. Užsiėmimą ves jogas Arūnas Dobilaitis. Pasak jogos mokytojo, į treniruotę kviečiami ir jaunimas, ir senjorai. Rekomenduojama prieš užsiėmimus bent porą valandų nevalgyti, atsinešti patogią aprangą, avalynės neprireiks, mat joga praktikuojama basomis.

Norintys dalyvauti jogos treniruotėje turėtų iš anksto užsiregistruoti tel. 8-46-234067 arba el. paštu egle@sveikatosbiuras.lt , visuomenessveikata@sveikatosbiuras.lt. Užsiėmimai vyks Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biure, salėje šalia vaikų baseino (Taikos per. 76).

Pasaulinę sveikatos dieną itin aktyviai minės ir Klaipėdos moksleiviai. Daugelyje uostamiesčio mokyklų organizuojama gausybė sportinių renginių.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius