Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 14

Šventinėmis dienomis Klaipėdos patruliai nenuobodžiavo

Ilgąjį savaitgalį Klaipėdos policijos patruliai kontroliavo, kaip laikomasi Kelių eismo taisyklių, o Kovo 11-ąją budriai sekė, ar iškeltos valstybės vėliavos.
Savaitgalį chuliganai smaginosi daužydami automobilius.
Savaitgalį chuliganai smaginosi daužydami automobilius. / Klaipėdos VPK nuotr.

Kovo 10–13 dienomis, įtariant vagystėmis, turto sunaikinimu, sveikatos sutrikdymu ir kitais nusikaltimais sulaikyti 25 asmenys. Be to, 95 piliečiai nusižengė administracinės teisės reikalavimams: du iš jų „pastebėjo“ vaizdo kameros. 85 žmonės prasikalto Kelių eismo taisyklėms: nubausta 15 pėsčiųjų, 12 saugos diržų nenaudojusių asmenų. Nustatyta 15 pažeidimų, susijusių su valstybinės vėliavos iškėlimo taisyklėmis.

Patruliai savaitgalį gavo ne vieną pranešimą apie asmenis, besisvaiginusius narkotinėmis medžiagomis. Į komisariatus 11 jaunuolių su įtartinais paketėliais buvo nugabenti iš laiptinių, naktinių klubų. Vienas iš jų slėpė ir kastetą.

Pareigūnams įkliuvo septyni svetimo turto gadintojai. Du jaunuoliai, iš kurių vienas buvo ieškomas, kovo 11 d. susimušė degalinėje. Jie sulaužė baldus, sudaužė indus. 1986 m. gimęs A.G. ir 1982 m. gimęs D.K. pristatyti į 2-ąjį policijos komisariatą. Į policijos akiratį pateko ir mažamečiai: šeštadienį Šilutės plente dešimtmetis ir vienuolikmetis įskėlė automobilio BMW priekinį stiklą.

Dar du automobiliai buvo apgadinti sekmadienį: apie vidurnaktį neblaivūs A.Ž., gimęs 1989 m., V.M., gimęs 1991 m., bei R.B., gimęs 1986 m., Baltijos prospekte spardė automobilių veidrodėlius. Sugadintos dvi mašinos. Patruliai „palydėjo“ jaunuolius į policiją.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius