-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 08

Švies ar ves iš kelio: už 240 litų lietuves pavers lovos valdovėmis

Sutuoktinių dėmesį prarandančios namų šeimininkės, moterys, kurių seksualiniame gyvenime įsivyravo štilis, ir dar tik miegamojo paslapčių besimokančios merginos – visos jos tapo naujo verslo taikiniu. Drovumo kaukę lietuvės raginamos nusimesti rugsėjo 26-ąją. Tądien Vilniuje pirmąkart vyks neįprastas renginys – ne paskaita ar seminaras, o praktiniai užsiėmimai: vadovaujant dėstytojai moterys tobulins seksualinių žaidimų įgūdžius.
cJfNR6MdxDI
Mokymai praktiniuose sekso kursuose. / SEKS.RF nuotr.

241,7 lito – tiek kainuoja bilietas į vieną iš užsiėmimų – „Oralinio sekso menas“ arba „Moters organizmo sužadinimas“.

„Autorinių sekso mokymų unikalumas tas, kad užsiėmimų metu kiekviena dalyvė gauna asmeninį rekvizitą sekso technikoms įvaldyti. Mokymų metu negaišite laiko tuščioms kalboms. Mažiau kalbų, daugiau darbų!“, – skelbiama renginio pristatyme, pateiktame bilietus platinančios bendrovės interneto svetainėje.

 SEKS.RF nuotr./mokykla1111
SEKS.RF nuotr./Mokymai praktiniuose sekso kursuose.

Sužinosite apie slaptus vyriško kūno taškus, išmoksite pratęsti jo orgazmą ir veikti jautriausias zonas. Dienų dienas galėsite stebinti savo vyrą vis naujais ir naujais būdais ir technikomis.

Žadama, kad seminarai neatpažįstamai pakeis seksualinį gyvenimą: „Mokymų metu sužinosite, kodėl vyrai taip mėgsta oralines glamones, kaip panaudoti tai siekiant sukurti tvirtus aistringus santykius, kupinus jausmų. Sužinosite apie slaptus vyro kūno taškus, išmoksite pratęsti jo orgazmą ir veikti jautriausias zonas. Dienų dienas galėsite stebinti savo vyrą vis naujais ir naujais būdais ir technikomis.“

Pirmas dublis – Rygoje

Kiekviename iš pusketvirtos valandos trunkančių užsiėmimų gali dalyvauti po 30 moterų. „Mes ką tik pradėjome pardavinėti bilietus, todėl kol kas neturime duomenų, kiek jų jau nupirkta“, – 15min.lt paaiškino Latvijoje gyvenanti renginio „Seks.rf“ organizatorė ir atstovė Baltijos šalyse Svetlana Punte.

Vilnius – antroji Baltijos šalių sostinė, kurioje vyks užsiėmimai. Liepą jie jau buvo organizuojami Rygoje. S.Punte užtikrino, kad seksualinės pratybos sulaukė didžiulio latvių dėmesio – seminaruose dalyvavo labai įvairaus amžiaus moterys.  

 SEKS.RF nuotr./gxotF7RSphA
SEKS.RF nuotr./Mokymai praktiniuose sekso kursuose.

S.Punte pasakojo, kad užsiėmimai orientuoti į 18–55 metų moteris, tačiau labiausiai pritraukia 25–27 ir 45–50 metų dailiosios lyties atstoves.

„Susirinko labai marga auditorija: turtingos ir garsios moterys, taip pat ir mažiau uždirbančios – studentės, bankų darbuotojos, dizainerės, namų šeimininkės, jaunos mamos. Moterys, kurios santuokoje gyvena keletą metų, tačiau jau spėjo susidurti su tam tikromis intymaus gyvenimo problemomis – aistra kažkur prapuolė...“, – interesantes apibūdino S.Punte.

Susirinko labai marga auditorija: turtingos ir garsios moterys, taip pat ir mažiau uždirbančios – studentės, bankų darbuotojos, dizainerės, namų šeimininkės, jaunos mamos.

Ji pažymėjo, kad seminarai neskirti sekso industrijoje dirbančioms moterims: „Mes savęs nereklamuojame šia kryptimi. Mūsų tikslas – moterims suteikti seksualinio gyvenimo žinių tam, kad jų santykiai su širdies draugais ar sutuoktiniais taptų geresni, o šeimos tvirtesnės.“     

Sutuoktiniai įsimyli iš naujo?

S.Punte sako, kad jos organizuojamuose užsiėmimuose moterys dalyvauja dėl įvairių priežasčių.

„Kartais jos tiesiog abejoja pačios savimi, savo sugebėjimais lovoje ir vis dar nežino, ar yra pakankamai geros savo partneriui. Kartais sutuoktinių intymus gyvenimas yra puikus, o santuoka tvirta, tačiau vyras padrąsina žmoną dalyvauti seminare, kad vėliau būtų galima išbandyti ką nors naujo. Kartais merginos nori tiesiog nustebinti mylimuosius. Būna ir taip, kad užsiėmimuose dalyvauja moterys, santuokoje gyvenančios jau 20–30 metų ir jau apskritai neturinčios jokio seksualinio gyvenimo. Po paskaitų jis prasideda tarsi iš naujo, o sutuoktiniai vėl vienas kitą įsimyli“, – pasakoja S.Punte.  

 SEKS.RF nuotr./fsoFD9FvAOM
SEKS.RF nuotr./Mokymai praktiniuose sekso kursuose.

Ji atkreipia dėmesį, kad užsiėmimus vedantys treneriai yra profesionalūs seksologai ir psichologai. Todėl pokalbiai su jais neretai išvaduoja moteris nuo kompleksų ir baimių.

„Jie moterims demonstruoja įvairias technikas ir pasakoja apie dalykus, kurie gali sugriauti santykius. Seksas yra dviejų žmonių reikalas, labai natūralus procesas, apie kurį reikia kalbėtis, antraip santykiai gali baigtis katastrofa“, – įspėja pašnekovė.

Ji įsitikinusi, kad seksualiniame gyvenime svarbiausia – atvirumas: „Labai dažnai nemalonius dalykus nutylime. Jei moteriai ar vyrui kas nors nepatinka, jie turi tai pasakyti, antraip po kelerių metų susidurs su didžiulėmis problemomis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius