Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 16

Švieslentės į Vilniaus stoteles grįš per rugpjūtį ir rugsėjį

Vilniaus mieste penktus metus bandomas įgyvendinti informacinių švieslenčių viešojo transporto stotelėse projektas per artimiausius mėnesius turėtų būti baigtas.
Nebeveikia stotelės informacinė švieslentė
Nebeveikia stotelės informacinė švieslentė / 15min.lt skaitytojo Eugenijaus nuotr.

Iki rugsėjo pabaigos stotelėse iš viso atsiras 40 švieslenčių su nauja programine įranga. Jos bus prijungtos prie pastovaus elektros tinklo, kas, tikimasi, leis keleiviams jomis naudotis sėkmingiau nei per ankstesnius bandymus.

„Didžiąją dalį planuotų švieslenčių per šitą mėnesį statysime. Per rugpjūtį ir rugsėjį bus 40 švieslenčių. Čia tos pačios švieslentės, tik jos turės atnaujintą programinę įrangą ir jos bus prijungtos prie pastovaus elektros tinklo, ne prie šviesoforų“, – BNS pasakojo savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“ direktorius Gintas Bliuvas.

Jo teigimu, bus pakoreguotas švieslenčių išdėstymo tinklas – jos atsiras „strategiškai patogesnėse keleiviams vietose“.

Pasak G.Bliuvo, šiuo metu švieslenčių projekto klaidos taisomos įmonės lėšomis. Tuo metu už pačias švieslentes, anot jo, jau sumokėta seniau.

„Kai mūsų įmonė perėmė tą projektą daryti, dabar viskas bus jau sutvarkyta ir viskas veiks. Bus ant naujų stovų gražiai sudėtos, patogiai kad būtų, kad veiktų“, – patikino G.Bliuvas.

Vilniaus meras Artūras Zuokas savaitraščiui „Veidas“ prieš kelias savaites sakė, kad švieslenčių pirkimas ir įrengimas 2008 metų lapkritį kainavo 962 tūkst. litų. Miesto vadovas tuomet taip pat aiškino, kad visus darbus rangovas įsipareigojęs baigti liepos mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius