Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 04

Šviesoforas ir vėl sugadintas

Jau ketvirtą kartą smarkiai apgadintas šviesoforas Gedimino prospekto gale. Miesto šviesoforus prižiūrinčiai bendrovei „Urbico“ tokie vairuotojų išpuoliai įmonės kasą patuštino 32 tūkst. Lt.
Gedimino prospekto gale stovintis šviesoforas ketvirtą kartą nukentėjo nuo tinkamo greičio nesugebančių pasirinkti vairuotojų.
Gedimino prospekto gale stovintis šviesoforas ketvirtą kartą nukentėjo nuo tinkamo greičio nesugebančių pasirinkti vairuotojų. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Šviesoforas

„Esame sudarę sutartį su bendrove „Urbico“. Jei ji nesuranda, kas sugadino šviesoforą ar kelio ženklą, patys savo lėšomis jį sutvarko“, – „15min“ sakė Vilniaus savivaldybės Eismo valdymo poskyrio vedėjas Vidutis Cemnolonskis.

Pagal privalomojo vairuotojų civilinės atsakomybės draudimo taisykles, vairuotojo padarytą žalą atlygina jo draudikas.

Pasak „Urbico“ atstovės Dovilės Vaitelytės, sugadinto šviesoforo atstatymo darbų kaina svyruoja nuo 7 iki 10 tūkst. Lt.

„Jei policija neranda kaltininko, „Urbico“ šviesoforus atstato iš savo lėšų. Kadangi visi pastarieji šviesoforo sugadinimo atvejai dar tiriami, bendrovė iš savo lėšų padengė jo tvarkymą“ – sakė įmonės atstovė.

Pasak D.Vaitelytės, tam buvo skirta apie 32 tūkst. Lt. Bendrovė nepraranda vilties susigrąžinti pinigus iš nuostolius padariusių vairuotojų.

Pasak policijos atstovų, iki šiol dar neišsiaiškinta, kas vakar ryte sugadino prie Žvėryno tilto stovintį šviesoforą.

Praėjusią savaitę nuvertus tą patį šviesoforą, „Urbico“ atstovė, kad įmonė planuoja pastatyti aplink žiedą apsauginius žiedus, kurie turėtų užtikrinti, kad šviesoforas nebebus išverstas. Šių žiedų dar nespėta pastatyti.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius