-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 10

Tarptautinę šeimos dieną – mugė „Šeimynėlė“

Įvairias muges ir parodas Klaipėdoje organizuojanti bendrovė „Expo vakarai“ miestiečiams pristato dar vieną naujovę – mugę „Šeimynėlė 2010“. Mugė vyks šį savaitgalį, nuo penktadienio iki sekmadieno.
Parodoje dalyvauja 115 dalyvių. Stendų plotas siekia 700 kv. metrų.
Bendrovė „Expo vakarai“ Klaipėdoje rengia daugybę įvairių mugių ir parodų – nuo grožio produktų, maisto iki statybų. / Aurelijos Kripaitės nuotr.

Šeimos ar besiruošiantys ją kurti mugėje galės pamatyti ir įsigyti įvairiausių daiktų: nuo adatos iki specialių papuošalų būsimoms mamoms, kurių skambėjimas girdimas dar įsčiose esančiam kūdikiui, bus ir rūbų iš ekologiškos medvilnės su sidabro gija, sauskelnių, kitų kūdikiui būtinų prekių. Dar tik planuojančius savo vestuves turėtų sudominti teatralizuotai demonstruojamos rūbų kolekcijos.

Mugės metu didelis dėmesys bus skiriamas mažųjų linksmybėms, jų lauks žaidimai, žonglierių pasirodymai, o staigmenų teatras „Jeigu“ seks ir žais V.Landsbergio „Obuolių pasakas“. Vaikams taip pat bus įrengta kūrybinė spaudų dirbtuvė. Kino salėje bus rodomi dokumentiniai ir meniniai filmai apie šeimas ir animaciniai filmai vaikams.

Mugėje bus suburtas naujas mamų klubas Klaipėdoje, o Lietuvos automobilių sąjunga renginyje pristatys saugaus eismo projektą „Apsaugok vaiką nuo pavojų kelyje!”.

Per tris renginio dienas lankytojai galės dalyvauti net 30-yje seminarų. Jų temos - pačios įvairiausios: Kaip mokyti mažylius sėdėti, vaikščioti? Kaip mankštinti vaiką pačiam? Kaip sėkmingai pagirti vaiką? Auklė ar darželis? Čiulptukas – duoti ar neduoti? Ką vaikams valgyti?

Mugė nuo pentadienio iki sekmadienio vyks LCC tarptautinio universiteto patalpose (Michealsen centre), Kretingos g. 36.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius