-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 06

Tarptautines Hanza dienas reklamuoja troleibusuose

Tarptautinio festivalio „Hanza Kaunas 2011“ organizatoriai tikisi šiemet sulaukti didžiausio lankytojų antplūdžio, todėl išnaudoja visas galimybes į šventę sukviesti kuo daugiau kauniečių – jau beveik savaitę miestiečiai apie gegužės 19–22 dienomis vyksiančią šventę informuojami miesto troleibusuose.
„Bogdan“ labiausia išsiskiria spalva – jis yra žalias
Tarptautinių Hanza dienų reklama jau sukasi Kauno troleibusuose. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Informacijos sklaida troleibusuose prisidės prie tiesioginio miestiečių pakvietimo į šventę, nesvarbu, kokiam gyventojų sluoksniui jis bepriklausytų“, – pasakojo Tarptautinių Hanza dienų rengėjas Darius Rumšas.

Šventiniai „Hanza Kaunas 2011“ vaizdo klipai demonstruojami troleibusų salonuose įrengtuose specialiuose LED ekranuose, o garsinė reklama apie artėjantį unikalų renginį reguliariai keleivius pasiekia per transporto priemonių salonuose įrengtus garsiakalbius, per kuriuos pranešama ir apie troleibuso sustojimus.

Keleiviai apie Hanza dienas bus informuojami iki pat renginio pabaigos. Planuojama, kad pirmą kartą Kaune rengiamose Tarptautinėse Hanza dienose dalyvaus daugiau nei šimto Europos miestų, kadaise priklausiusių prekybinei Hanza miestų sąjungai, atstovai. Iš viso tuo metu į Kauną atvyks nuo 5 iki 7 tūkst. svečių iš užsienio.

Kadangi naktį iš gegužės 19 į gegužės 20 dieną šventės renginiai užtruks iki gilios nakties, 1-ojo, 5-ojo, 7-ojo, 13-ojo, 14-ojo, 15-ojo ir 16-ojo maršrutų troleibusai kursuos ne tik dažniau, bet ir ilgiau nei įprasta. Kitomis šventės dienomis troleibusai Kaune irgi važiuos dažniau bei ilgiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius