Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 29

Tautų vienybę stiprins ir saugos ąžuolų parkas Vilniuje

Antradienį Vilniuje bus pasodinti 96 ąžuolai, prisimenant žuvusio artimo Lietuvos draugo ir bičiulio Lenkijos Prezidento Lech Kaczynski ir jo bendrakeleivių žūtį.
Ąžuolas
Ąžuolas

Kaip teigiama išplatintame pranešime, Lietuvos vadovų kartu pasodintas parkas bus pavadintas Tautų vienybės vardu – organizatorių vilniečių Tomo Jankausko ir Egidijaus Gaidamavičiaus nuomone, šis įvykis yra gera proga prisiminti, kad stiprūs kaip ąžuolai gali būti tik tie, kurie yra vieningi.

„Šia akcija mes raginame visą Lietuvą pamiršti tarpusavio nesutarimus ir pradėti rūpintis valstybe bei spręsti problemas. Manome, kad pas mus yra per daug susiskaldymo ir per mažai vienybės“, – sakė vienas organizatorių Tomas Jankauskas.

Naujasis ąžuolų parkas iškils šalia Aleksandro Puškino vidurinės mokyklos, o jo sodinime ketina dalyvauti aukščiausi valstybės pareigūnai, Lenkijos, Rusijos ir Baltarusijos ambasadoriai.
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius