Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 15

Televizijos susitarė dėl bendradarbiavimo su didžiaisiais retransliuotojais

Baigiantis 15 dienų terminui, kuri rinkos dalyviai buvo skyrę deryboms dėl televizijos programų retransliavimo sąlygų, televizijos ir didieji retransliuotojai sudarė bendradarbiavimo sutartis.
Televizija
Televizija / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 1 Televìzija

Penktadienį UAB TELE-3, transliuojanti TV3 ir TV6 programas, ir UAB Laisvas nepriklausomas kanalas, transliuojanti LNK, TV1, „Info TV“ ir „Liuks TV“, pasirašė sutartis su daugiau nei 40 kabelinių retransliuotojų vienijančia Lietuvos kabelinių televizijų asociacija (LKTA). Taip pat derybose su AB TEO LT nėra principinių nesutarimų , todėl sutartys bus netrukus pasirašytos.

Lietuvos radijo ir televizijos asociacija nori informuoti televizijos žiūrovus, kad LKTA, TEO LT bei VIASAT paslaugomis besinaudojantys Lietuvos gyventojai galės be jokių apribojimų ir toliau matyti mėgstamiausias lietuviškas programas.

Tuo tarpu derybos su INIT grupe, kuri priėmė vienašališką sprendimą netiekti savo klientams LNK programos analoginiame tinkle, yra įstrigusios ir transliuotojai neatmetama galimybė, kad Paulius Živatkausko kontroliuojamų įmonių klientai gali patirti tolesnių nepatogumų.

„Didžiuosius retransliuotojus vienijanti asociacija LRTA mano, jog kanalų išjungimo bei ultimatyvaus spaudimo praktika yra nepriimtina bei kenkia vartotojams ir rinkos dalyviams. Džiaugiamės konstruktyviu bendradarbiavimu su LKTA ir TEO LT ir primename, kad visos televizijų programos yra prieinamos šiuose tinkluose arba su kambarinėmis bei lauko antenomis“, – sako LRTA atstovas Andrius Romanovskis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius