Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 23

Tinklinio aikštelė sezonui atsinaujins

Šiemet bus atnaujintas šalia Baltojo tilto pernai įkurtas paplūdimio tinklinio aikštynas – norima išpilti naują dangą bei suręsti tribūnas. Miesto valdžia aikštyną pasiruošusi patikėti verslininkams, bet su sąlyga, kad jis liks laisvai prieinamas miestiečiams.
Tinklinio aikštynas prie Baltojo tilto šiemet vasaros sezoną turėtų pasitikti nauja danga ir tribūnomis.
Tinklinio aikštynas prie Baltojo tilto šiemet vasaros sezoną turėtų pasitikti nauja danga ir tribūnomis. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Baltasis tiltas

Vasaros pradžioje sezonui vartus atversiantis tinklinio aikštynas šalia pėsčiųjų tilto šiemet lankytojus turėtų pasitikti puriu smėliu ir tribūnomis.

„Parašėme raštą savivaldybei, norėtume šią aikštelę tvarkyti. Tik jau kurį laiką negauname atsakymo“, – pasakojo sporto klubo „Auksma“ direktorius Marius Vasiliauskas.

Sporto klubas praėjusiais metais su miesto valdžia pradėjo tinklinio aikštyno projektą ir norėtų bent 3 metus šią vietą prižiūrėti.

„Šiam aikštyno sutvarkymui reikėtų apie 100 tūkst. Lt. Galime tai padaryti iš savo pinigų, tačiau tam reikėtų gauti bent 3 metų sutartį“, – tikino M.Vasiliauskas.

Skelbs konkursą

Miesto valdžia verslininkų užmojams kliūčių nemato, tačiau ketina skelbti aikštyno tvarkytojo konkursą.

„Mes neprieštarautume, kad aikštynas būtų tvarkomas. Tačiau gali atsirasti ir daugiau norinčiųjų tvarkytis, prireiks viešųjų pirkimų konkurso. Šis klausimas investicijų ir plėtros komisijos posėdyje bus sprendžiamas artimiausiu metu“, – sakė savivaldybės Kūno kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Algimantas Liubinskas.

Pasak valdžios atstovų, svarbu, kad aikštynas būtų ne tik sutvarkytas, bet ir liktų laisvai prieinamas kiekvienam miestiečiui. Prie Baltojo tilto nuo 2005 m. veikia miestiečių mėgstamas paplūdimys, šalia įrengtos pasivažinėjimų aikštelės riedutininkams bei riedlentininkams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius