Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 07

„Topo centro“ grupei priklausantis Sostinių golfo klubas – ties išnykimo riba

„Topo centro“ grupei priklausančiam Sostinių golfo klubui iškilo bankroto grėsmė. Tikėtina, kad golfo aikštynus uždarys ne klubo kreditoriai, o patys steigėjai, rašo „Vilniaus diena“.
golfo kamuoliukas
Golfas / photos.com

Sostinių golfo klubo generalinis direktorius Tadas Jarošius tikino, kad golfo aikštynas bent jau artimiausiu metu nebus uždarytas: „Nėra labai paprasta situacija. Bet iki bankroto dar toli.“

Tuo tarpu „Topo centro“ grupės vadovas ir Sostinių golfo klubo valdybos pirmininkas Aurelijus Rusteika apie klubo padėtį kalbėjo kur kas atviriau. Pasak jo, klubo nariams bus siūloma gerokai pasididinti narystės mokestį, priešingu atveju golfo aikštynus esą teks uždaryti.

„Nariai nutars, kaip gelbėti. Nariai turi išlaikyti golfo lauką. Lig šiol išlaikė akcininkai, mokėjome iš savo kišenės. Šiandien situacija neleidžia to daryti. Klubo nariai turi sutarti ir pasikelti nario mokestį. Jeigu pakels, klubas toliau gyvuos. Jeigu nepakels, tada, matyt, negyvuos. Matyt, taip“, – dienraščiui aiškino A.Rusteika.

Jis teigė, kad krizė golfo aikštyno padėčiai didelės įtakos neturėjo, esą aikštyno savininkų planai, ypač kalbant apie kainodarą, buvo pernelyg optimistiški.

Dienraščio žiniomis, dalis golfo aikštyno darbuotojų keletą mėnesių negauna atlyginimų. Kad algos vėluoja, patvirtino ir T.Jarošius: „Kokį mėnesį ar du vėluoja.“

Pasak „Vilniaus dienos“, golfo klubą slegia milijoninės skolos. T.Jarošius pripažino, kad padėtis su kreditoriais nėra iš lengvųjų, tačiau atsisakė nurodyti, kokios yra skolos.

Pagrindinis Sostinių golfo klubo kreditorius yra bankas, finansavęs ne vieną milijoną kainavusį komplekso įrengimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius