-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 11 12

Trijų G.Ivanausko spektaklių klubinis šou

Eksperimentuoti nepavargstantis choreografas Gytis Ivanauskas su savo teatro trupe į sužvarbusią Klaipėdą atveš šiltų jausmų pliūpsnį.
Gytis Ivanauskas klubinėje aplinkoje pristatys savo spektaklių miniatiūras.
Gytis Ivanauskas klubinėje aplinkoje pristatys savo spektaklių miniatiūras. / Organizatorių nuotr.

Penktadienį, klube „Dr.Who“ svečiai pristatys naują šokio projektą, sukurtą pagal spektaklius „8 kvadratiniai metrai“, „Vyrai baltais sijonais“ ir „Raudonos kurpaitės“.

Drąsias idėjas generuojantis teatras renginių gurmanams žada nekasdienį šou. Aktoriai kvies pasinerti į trijų šokio miniatiūrų pasaulius skambant klubinei muzikai, kurią parinks pats G.Ivanauskas ir „Dr.Who“ reziduojantys didžėjai.

„Atsižvelgiant į tai, kad trupė pasirodys klubinėje erdvėje, papildomą dėmesį skirsime scenografijai, šokėjų kostiumai bus išraiškingesni nei įprastai“, – pažymėjo G.Ivanauskas.

Viena į „Dr.Who“ atkeliaujančios programos dalis alsuos argentinietiško tango motyvais. „Šokėjų duetas ant scenos transformuosis į trijų, keturių žmonių judesį. Daugeliui toks tango sprendimas klubinės muzikos fone turėtų pasirodyti netikėtas“, – spėjo G.Ivanauskas. Antrojoje miniatiūroje virs meilės trikampio aistros – dėl „pagrindinio prizo“ susigrums dvi merginos. Trečioji programos dalis numalšins lyriškų išgyvenimų troškulį – šiltai, be jokių „aštrių kampų“ pasakos apie žmonių buvimą dviese.

Kelis kartus G.Ivanausko projektus smalsūs klubinėtojai jau turėjo progą įvertinti įvairių renginių metu. „Įsitikinau, kad žmonėms tai įdomu, juos vilioja nauji dalykai. Teatro samprata dinamiškai kinta, persipynusios įvairių menų rūšys sukuria naujus junginius. Klubuose neretai apsiribojama „sausais“ go-go šokėjų pasirodymais. Visgi neabejoju, kad tokiose erdvėse verta pažerti ir kitokio – teatrinio – smagumo“, – kalbėjo choreografas ir režisierius.

Klaipėdiečiai, kurie dar nėra matę G.Ivanausko teatro pasirodymų, turės galimybę paragauti jo savito stiliaus, o ištikimi gerbėjai papildys gerų emocijų atsargas, nes aktoriai mėgsta pažongliruoti subtiliu humoru bei ironija.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius