Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 03

Trijų Klaipėdos rajono gydymo įstaigų vadovų priedai pripažinti neteisėtais

Klaipėdos rajono politikai buvo priversti atšaukti savo sprendimą, pagal kurį tris mėnesius rajono medicinos įstaigų vadovams buvo mokami personaliniai priedai, nes toks sprendimas užkliuvo Vyriausybės atstovo Klaipėdos apskrityje tarnybai, rašo dienraštis „Klaipėda“.
Medicina
Medicina / 123rf nuotr.
Temos: 1 Klaipėda

Rajono politikai gegužės pabaigoje balsavo, kad personalinio priedo skyrimo nusipelnė viešosios įstaigos Gargždų pirminės sveikatos priežiūros centro vyriausiasis gydytojas Petras Serapinas, Kretingalės ambulatorijos vyriausiasis gydytojas Augustinas Ignotas ir Gargždų ligoninės vyriausioji gydytoja Alma Grikšienė.

Medicinos įstaigų vadovai didesnes algas gavo nuo birželio 1-osios. Jiems buvo mokamas maksimalus iki 40 proc. padidintas personalinis priedas.

„Jei nustatoma, kad finansiniai metai tokiai įstaigai buvo neigiami, tokių priedų skirti negalima. Visų šių įstaigų finansiniai metų rezultatai kaip tik ir buvo neigiami“, – tikino Vyriausybės atstovė Klaipėdos apskrityje Daiva Kerekeš.

Klaipėdos rajono taryba atšaukė šį sprendimą ir nuo rugsėjo medikai nebegaus padidintų priedų. Tačiau šiandien nėra aišku, ar gydymo įstaigų vadovai neturėtų grąžinti neteisėtai gautų atlyginimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius