Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 20

Uoste sulaikyta vogta vištiena

Pakrančių apsaugos ir Šiaulių rinktinių pasieniečiai naktį iš šeštadienio į sekmadienį Klaipėdos uoste sulaikė mikroautobusą, kuriuo du uostamiesčio gyventojai gabeno 3 tonas, įtariama, vogtos vištienos.
Vogta vištiena
Vogta vištiena / VSAT nuotr.
Temos: 2 Vištiena Višta

Apie vidurnaktį iš šeštadienio į sekmadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pakrančių apsaugos rinktinės operattyvininkai ir Specialiosios paskirties būrio pareigūnai kartu su Šiaulių rinktinės operatyvininkais Klaipėdos uosto teritorijoje, Naujojo uosto gatvėje, sustabdė krovininį mikroautobusą „Iveco Daily“.

Jį vairavo 53-ejų klaipėdietis, kartu vyko ir 46-erių uostamiesčio gyventojas. Patikrinę automobilį pasieniečiai jame aptiko 200 dėžių po 15 kg šaldytų vištų šlaunelių ketvirčių, iš viso 3 tonas.

Vyrai jokių krovinio dokumentų neturėjo. Pirminiais duomenimis, vištiena, įtariama, buvo pavogta iš vienos uždarosios akcinės bendrovės uoste esančio sandėlio.

VSAT Pakrančių apsaugos rinktinėje dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas. Baudžiamajjame kodekse už tai numatyta bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki 6 metų.

Sulaikytą vištieną pasieniečiai grąžino savininkams, o sulaikytus klaipėdiečius uždarė į areštinę. Automobilis, kuriuo gabentas krovinys, saugomas VSAT Pakrančių apsaugos rinktinėje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius