-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 20

Už praėjusių metų gruodžio mėnesį sunaudotą elektrą mokama pagal senus tarifus

„Rytų skirstomieji tinklai“ atkreipia dėmesį, kad už praėjusių metų gruodžio mėnesį suvartotą elektros energiją gyventojai ir įmonės gali mokėti pagal 2008 metais galiojusius tarifus.
Elektros lemputė
Elektros lemputė / Photos.com nuotr.

Už elektrą, sunaudotą nuo 2009-ųjų metų pradžios, reikės mokėti pagal naujuosius tarifus. Nauji elektros energijos tarifai vienašaliu Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos sprendimu buvo patvirtinti 2008 metų gruodžio 29 dieną.

„Primename, kad gyventojai imtinai iki šių metų sausio 20 dienos, o pensinio amžiaus gyventojai iki 30 dienos už praėjusių metų gruodžio mėnesį sunaudotą elektros energiją gali susimokėti pagal senus tarifus“, – sakė Laimutė Milašauskienė, RST Elektros teikimo direktorė. Pasak jos, sutartyse su vartotojais numatyta, jog nurašyti elektros skaitiklių rodmenis reikia iki einamo mėnesio pabaigos, pavyzdžiui iki 2008 m. gruodžio 31 d., o sumokėti už praėjusį mėnesį sunaudotą elektros energiją reikia iki sutartyje nurodytos dienos.

Daugiau apie naujus elektros tarifus ir atsiskaitymą pagal juos vartotojai gali sužinoti skambindami trumpuoju numeriu 1802, RST informaciniuose skelbimuose spaudoje bei tinklalapyje (www.rst.lt).

Už suvartotą elektros energiją, „Rytų skirstomųjų tinklų“ klientai gali atsiskaityti internetu, loterijos „Perlas“ terminaluose, „Lietuvos spaudos“ kioskuose, bankų ir pašto skyriuose, kredito unijose, „Rytų skirstomųjų tinklų“ klientų aptarnavimo skyriuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius