Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 18

Už prokurorų atsivertimą – Šv. Mišios

Vadinamojo Kauno pedofilijos skandalo atomazgos laukiantys kauniečiai kviečiami pasimelsti. Ketvirtadienį, 12 val., Raudondvario Šv. Kūdikėlio Jėzaus Teresės parapijos koplyčioje, Linkuvos gatvė 21, bus aukojamos Šv. Mišios už prokurorų atsivertimą.
Po praėjusių metų spalio pradžioje kilusio pedofilijos skandalo kiek aprimusią visuomenę vėl įaudrino žinios, jog verslininkui A.Ūsui buvo panaikinti įtarimai D.Kedžio dukters seksualiniu prievartavimu.
Kauno pedofilijos skandalo peripetijos nepaliko abejingų: visuomenė rengia protesto akcijas, kunigai meldžiasi, kad paaiškėtų tiesa. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Žengti tokį žingsnį mus paskatino pedofilijos byla, kuri parodė, kad žmogus teisinėje sistemoje yra bejėgis – Lietuvos teisinė sistema jo negina. Meldžiamės už tiesą“, – 15min.lt sakė Šv. Mišias aukosiantis kunigas Alfonsas Bulotas.  Pamaldas, kuriose bus meldžiamasi dėl tiesos triumfo, vyks kunigų iniciatyva.

Pasak jo, tokia pačia intencija – siekiant tiesos – Šv. Mišios buvo aukojamos ir dėl kitų Lietuvą krėtusių įvykių. „Pavyzdžiui, prieš keletą metų meldėmės dėl Sausio 13-osios aukų artimųjų, kurie Seime buvo įžeisti“, – sakė kunigas.

Trečiadienį Kėdainių rajono apylinkės teismas pradėjo nagrinėti Drąsiaus Kedžio dukters motinos Laimutės Stankūnaitės bylą. Šiame teisme, Lietuvos apeliacinio teismo sprendimu, bus nagrinėjamos ir kitos su L.Stankūnaite ir jos dukra susijusios bylos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius