Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 21

Vilniuje užtemo tunelis po Seimo viešbučiu

Sostinės Geležinio Vilko gatvėje esantis tunelis savaitgalį aptemo. Elektrikų teigimu, tamsos kaltininku tapo iš viršaus atbėgęs ir elektros laidus užtrumpinęs tirpstančio sniego vanduo.
Sekmadienį tunelyje elektrikams pavyko atgaivinti tik pusę apšvietimo.
Sekmadienį elektrikams pavyko atgaivinti tik pusę tunelio apšvietimo. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vilnietis Saulius pastebėjo, kad visą savaitgalį tunelis, virš kurio stovi Seimo viešbutis bei prekybos ir verslo centras „Vilniaus vartai“, skendėjo tamsoje. „Toks jausmas, kad įvažiavau į mirtį. Šviesą pamačiau tik tunelio gale“, – pasakojo Saulius.

Apšvietimą tunelyje prižiūrinčios bendrovės „Vilniaus gatvių apšvietimo elektros tinklai“ dispečeris Kęstutis Zavistanavičius teigė, jog avarinei tarnybai apie šviesos gedimą buvo pranešta tik sekmadienio rytą apie 11 val. „Nuvažiavę į vietą, pamatėme, kad ant valdymo spintos iš viršaus pribėgo vandens, jis ir užtrumpino srovę“, – pasakojo K. Zavistanavičius. Dispečerio tvirtinimu, apie 14 val. viena tunelio apšvietimo pusė buvo atstatyta: „Kitą pusę tvarkysime rytoj (pirmadienį, – aut past.)“.

Paklaustas, ar panašios bėdos neištiks artėjant pavasariui, kai dar labiau pradės tirpti sniegas, K. Zavistanavičius sakė, kad to nutikti neturėtų, mat avarinės tarnybos darbuotojai artimiausiu metu sutvarkys esamą gedimą ir užtikrins, kad vanduo neprasiskverbtų iki elektros valdymo spintos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius