Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 06

V.Milaknis traukiasi iš premjero patarėjų ir Saulėlydžio komisijos pirmininkų

Ministro Pirmininko tarnyba informuoja, kad įgyvendinus pirmojo etapo darbus valstybės valdymo ir kovos su biurokratija srityse, bus pertvarkoma valstybės valdymo tobulinimo funkcija ir kartu stiprinamas bendras Ministro Pirmininko tarnybos ir Valstybės valdymo tobulinimo (Saulėlydžio) komisijos darbas.
Valentinas Milaknis
Valentinas Milaknis / L.T. archyvo nuotr.

Ministro Pirmininko tarnyba informuoja, kad nuo šių metų balandžio 6 dienos Ministro Pirmininko patarėjo ir Valstybės valdymo tobulinimo (Saulėlydžio) komisijos pirmininko pareigas palieka Valentinas Milaknis. Prie Ministro Pirmininko patarėjų komandos V. Milaknis prisijungė 2009 metų sausį.

„Džiaugiuosi, kad prioritetiniai pirmojo etapo darbai valstybės valdymo srityje jau pradėti. Įgyvendinti pokyčiai, įsteigtas reformos valdymo mechanizmas, dabar būtina užtikrinti šios veiklos tęstinumą", – sakė V. Milaknis. Saulėlydžio komisijos pirmininko funkcijas perims Giedrius Kazakevičius, Ministro Pirmininko kanclerio pirmasis pavaduotojas (Komisijos pirmininko pavaduotojas).

Per V. Milaknio vadovaujamos Saulėlydžio komisijos darbo laikotarpį buvo priimti ir įgyvendinti svarbūs sprendimai dėl Vyriausybės įstaigų panaikinimo, veiklos optimizavimo ar sujungimo, valstybės nekilnojamo turto valdymo tobulinimo, Vyriausybės kanceliarijos reorganizavimo ir daugelis kitų. Vienas iš prioritetinių Saulėlydžio komisijos tikslų – dialogo su visuomene užmezgimas. Vien praėjusiais metais iš piliečių buvo gauta per 790 pasiūlymų, į kuriuos atsižvelgus teiktos apibendrintos išvados Vyriausybei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius