Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 25

V.Muntianas tapo B.Lubio pavaldiniu

Teismo laukiantis buvęs Seimo pirmininkas Viktoras Muntianas duonos kąsniui užsidirba milijonieriaus Bronislovo Lubio imperijoje, skelbia dienraštis „Lietuvos rytas“.
Viktoras Muntianas.
Viktoras Muntianas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Pasinaudojimu tarnybine padėtimi ir dokumentų klastojimu įtariamas V.Muntianas neseniai įsidarbino Jonavoje, koncernui „Achemos grupė“ priklausančioje įmonėje „Agrochemos mažmena“, rašo „Lietuvos rytas“.

Buvęs Seimo pirmininkas ir buvęs Kėdainių meras prisipažino, kad Kėdainiuose nerado darbo, ir sako besijaučiantis tarsi esąs ištremtas iš to miesto ir nereikalingas.

V.Muntianas paskirtas „Agrochemos mažmenos“ generalinio direktoriaus pavaduotoju. Pasitraukęs iš Seimo pirmininko pareigų V.Muntianas ilgą laiką darbo net neieškojo – buvo patyręs stuburo traumą. Paskui, pradėjęs dairytis darbo Kėdainiuose, jo nerado – nė vienoje įmonėje jam įsidarbinti nepavyko.

V.Muntianui dabar tenka domėtis įvairiais žemdirbių reikalais – parduotuvių tinklą valdanti bendrovė prekiauja įvairiais žemės ūkio reikmenimis ir teikia paslaugas žemdirbiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius