-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 05 27

Vaikų gynimo dienai – puokštė renginių

Kaip ir kasmet kalendorinės vasaros pradžioje Kauno rajone vyks keletas renginių, skirtų paminėti Tarptautinei vaikų gynimo dienai. Pasaulyje ši data švenčiama birželio 1-ąją.
Vaikų dienos renginys Raudondvario pilyje
Vaikų dienos renginys Raudondvario pilyje / Kauno rajono savivaldybės nuotr.

Artimiausias renginys, skirtas šiai progai ir vyksiantis Kauno rajone – festivalis „Pilies aitvarai“ – šurmuliuos gegužės 28 dieną Raudondvario pilyje. Jame dalyvaus ne tik Kauno ir aplinkinių rajonų vaikai, bet ir lietuvaičiai iš Lenkijos. Festivalio svečias – atlikėjas Mino.

Kaip ir pernai vaikų muzikos, šokio ir mados festivalis prasidės eitynėmis, vedamomis Babtų pučiamųjų orkestro „Augupys“, koncertuos Kauno muzikos studija „Arlekinas“, popmuzikos choras „Kotita“ iš Marijampolės, solistės Marija ir Roberta Aleksandraitytės, Kamilė Arnauskaitė, Karina Nomeikaitė, Gabija Norvaišaitė, Miglė Šriupšaitė, Gerda Tranizitė, popmuzikos grupės ,, Do Re Mi Fa“ iš Vilniaus ir ,,Diva“ (Lapės), šokių kolektyvas ,,Sūkuriukas“ iš Lenkijos bei Raudondvario šiuolaikinio šokio kolektyvas ,,Aukštyn“. Naujausias vaikų mados tendencijas festivalyje demonstruos Jonavos klubo MIX vaikų mados studija. Originalią programą parodys Kauno rajono dziudo ir sporto mokyklos raiteliai.

Vaikams skirtas renginys vyks ir birželio 1-ąją Vilkijoje. Tądien organizuojama piešinių ant grindinio šventė Gruzijos vaikams paremti „Viena širdis“ ir koncertas skirtas vaikams, gyvenantiems globos namuose.

Tą pačią dieną Karmėlavoje vyks koncertas „Saulės taku“, kurį stebės ir Pagynės globos namų vaikai. Kauno rajono Socialinių paslaugų centro Krizių centre bus surengta šventė čia esantiems vaikams, o birželio 9 dieną jie galės sudalyvauti ekskursijoje Kauno rajono savivaldybėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius