Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2015 11 28

Valdemaras Tomaševskis: kol kas nenoriu komentuoti tragedijos

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA) pirmininkas europarlamentaras Valdemaras Tomaševskis sako kol kas nenorintis komentuoti tragedijos dėl partijos nario, Šalčininkų vicemero Andžejaus Andruškevičiaus ir dar vieno vyro žūties.
Valdemaras Tomaševskis
Valdemaras Tomaševskis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Aš manau, kad nereikia to komentuoti, nereikia piktnaudžiauti šita tema. Jau buvo pasakyta – pakomentavo ir meras, ir skyriaus (partijos – BNS) pirmininkas. (...) Man nepatinka eskalavimas šios temos. Tai didelė tragedija (...). Aš nekomentuoju – aš mielai pasikalbėčiau, kadangi labai geras žmogus, bet ne šis atvejis – reikia ir šeimai duoti laiko apsiraminti, ir visiems“, – BNS šeštadienį sakė V.Tomaševskis.

Žiniasklaida praneša, jog 51-erių A.Andruškevičius penktadienį namuose iš legaliai laikomo ginklo nušovė žmonos meilužį ir po to kieme nusišovė pats.

„Ateis laikas ir aš pasakysiu – reikės ir laidotuvėse dalyvauti, ir pasakyti, bet kam skubinti įvykius ir vėl eskaluoti šią temą. Mano toks požiūris“, – pridūrė politikas.

Šalčininkų rajono meras, LLRA narys Zdzislavas Palevičius penktadienį sakė, kad vicemeras buvo didelę patirtį turintis, geras ir inteligentiškas žmogus, ir jam sunku suvokti, kodėl įvyko tokia didelė tragedija.

Policija kol kas išsamiau nekomentuoja Šalčininkų rajone Dumblės kaime penktadienį įvykusios tragedijos versijų ir motyvų.

Šeštadienį išplatintame pranešime Policijos departamentas nurodė, jog vicemero namuose rastas 37-erių metų vyro kūnas su daugybinėmis šautinėmis žaizdomis galvoje, krūtinėje, pilve ir kojose. Namo kieme rastas ir paties vicemero kūnas su šautine žaizda galvoje, o šalia jo – pistoletas „PM“.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Kęstutis Lančinskas BNS šeštadienį sakė kol kas neturintis daugiau naujos informacijos apie nelaimės tyrimą.

„Du ginklai panaudoti, panaudojo vienas žmogus“, – BNS sakė K.Lančinskas.

Žiniasklaida praneša, jog 51-erių A.Andruškevičius penktadienį namuose iš legaliai laikomo ginklo nušovė žmonos meilužį ir po to kieme nusišovė pats.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius