-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 30

Vandalams „užkliuvo“ automobilių stovėjimo mokėjimo automatas

Kaune, Trakų gatvėje, kol kas nenustatyti vandalai nuniokojo automobilių stovėjimo mokėjimo automatą.
Siūloma mažinti automobilių rezervavimo kainą mėnesiui.
Šiuo metu Kauno centre ir senamiestyje automobiliai gali stovėti nemokamai. Tai – miesto valdžios dovana kauniečiams ir miesto svečiams. / 15min.lt/Egidijaus Jankausko nuotr.

Bendrovė „Automobilių stovėjimo aikštelės“ patirtus nuostolius įvardijo 1768,25 litais. Policijos duomenimis, jis buvo sugadintas dar praėjusią savaitę – Kūčių vakarą ar pirmąją Kalėdų dieną, paryčiais. Vandalai išdaužė priekinę panelę, automato stogelį, sudaužė skaitmeninį ekraną ir apatinį dangtį.

„Galbūt jie tikėjosi viduje rasti pinigų, tačiau apsirinko. Šis automatas nebuvo monetinis. Iš padarytos žalos matyti, kad nusikaltimas padarytas tyčia. Greičiausiai pasidarbavo kokie jaunuoliai. Laimei, nuostolis nedidelis, be to, jį padengs draudimo bendrovė. Todėl švenčių incidentas mums neapkartino“, – tikino bendrovės „Automobilių stovėjimo aikštelės“ direktorius Algimantas Puidokas. Pasak jo, be šio automato šiemet Kaune nebuvo sugadintas nė vienas automobilių stovėjimo mokėjimo automatas.

Anksčiau teko taisyti tris automatus, tačiau visi jie buvo apgadinti netyčia. „Tai kokia mašina netyčia užkliudydavo, tai dar kas nutikdavo. Vandalams jie neužkliūdavo“,  – sakė A.Puidokas.

15min.lt primena, kad šiemet, kaip ir anksčiau, tarpušvenčiu Kauno centre ir senamiestyje nereikia mokėti už automobilių stovėjimą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius