Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 08

Vilniuje vėjas išgriovė „Helios City“ betono blokelius (nuotraukos)

Antradienį Vilniuje stiprus vėjas išgriovė Savanorių prospekto 1-ojo pastato betono blokelius.
Vėjo apgadintas pastatas
Apgadinti automobiliai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šiuo adresu įsikūręs administracinis ir apartamentų centras „Helios City“. Maždaug iš 15 aukšto nukritę betono blokeliai žmonių nesužeidė, tačiau krisdami apgadino keturis automobilius. Automobiliai „Ford“ ir „Fiat“ apgadinti nestipriai, bet dviem  „Toyota“ markės mašinoms pasisekė mažiau.

Iš aukštai krintantys blokeliai išdaužė galinį automobilio „Toyota Prius“ keleivio langą, stipriai apgadino sparną ir šonines dureles. 

Įvykio vietą aptvėrė atvykę policijos pareigūnai. Čia esantys statybininkai nelaimės nekomentuoja. Kol kas jokių komentarų 15min.lt nedavė ir „Helios City“ statybos darbus atliekanti bendrovė „Masyvas“.

Pasak Valstybinės teritorijų planavimo ir statybų inspekcijos vyriausiojo specialisto Kęstučio Kambaro, statybų bendrovė yra apsidraudusi civiliniu draudimu. „Rangovas turi civilinį draudimą. Dirbant visko pasitaiko: būna, kranas griūva, būna, vėjas nupučia pastolius, griūva atitvarai. Svarbiausia, kad tai yra ne konstrukcijų griūtis“, – 15min.lt tvirtino K.Kambaras.

Kaip 15min.lt jau skelbė, dėl Lietuvoje siaučiančio stipraus vėjo be elektros energijos liko 45 tūkst. vartotojų. Bendrovės „Lesto“ Dispečerinio valdymo departamento skyriaus vadovas Ervinas Pareigis teigė, kad gedimus šalina 200 brigadų, tačiau situacija sudėtinga, nes atsiranda vis naujų gedimų. Jis teigė, kad planuojama papildomai rasti resursų šiems gedimams šalinti.

Esate įvykio vietoje? Pasidalykite su mumis įspūdžiais, nuotraukomis ir vaizdo įrašais adresu 15min@15min.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius