Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 04

Velykų rytą tirpdykime širdžių įšalą, kviečia A.J.Bačkis

„Beauštant Velykų rytui kilkime pabudusios dvasios gyvenimui, tirpdykime širdžių įšalą, gaivinkime apledėjusią sąžinę ir atleiskime vieni kitiems kaltes, kaip kad sakome kreipdamiesi į Dangiškąjį Tėvą“, – sveikindamas su Šv. Velykomis kviečia Vilniaus arkivyskupas metropolitas kardinolas Audrys Juozas Bačkis.
Kardinolas Audrys Juozas Bačkis
Kardinolas Audrys Juozas Bačkis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Velykos

Dvasininko žodžiais, Šventų Velykų sulaukėme po atšiaurios žiemos. A.J.Bačkio sveikinimą išplatino DELFI.

„Simboliška, kad Nepriklausomybės atkūrimo sukakties metais ne tik ekonomikos bėdos bet ir gilus speigas ilgai laikė sukaustęs Lietuvą. Tarsi buvome priversti ilgėliau sustoti, apsimarinti ir pagalvoti, kokia kryptimi einame, kokius tikslus sau keliame, kokių principų laikomės“, - teigia Vilniaus arkivyskupas.

Pasak kardinolo, atsiuntęs į pasaulį savo Sūnų žmogaus gyvenimui, Dievas atskleidė mums Prisikėlimą kaip tą tikrovę, kuri yra čia, įdiegta mumyse ir atsiverianti prieš mus, jei tik klausysime Viešpaties balso.

„Jie tikrai prisikėlė!“, – ši Geroji Naujiena teužtvindo jus viltimi, stipresne nei polaidžio potvynis. Viltimi, pralaužiančia pasimetimo, susmulkėjimo, neryžtingumo ir abejingumo užtvaras. Švęskite su šeimomis ir bendruomenėmis, drąsiai dalykitės Prisikėlimo džiaugsmu ir neškite jį tiems, kurie baugščiai nuleidžia galvą, apžlibinti ryškios Evangelijos šviesos, – drąsina A. J. Bačkis. – Tik nuo jūsų pasitikėjimo Dievu priklauso, ar džiuginanti šiluma bus praeinantis gamtos reiškinys, ar vidinė permaina, kurios dėka visą tolesnį gyvenimą būsite nuo visų žemės vėjų apsaugančioje Viešpaties artumoje“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius