Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 03

„Vichy“ vandens parke dėl akcijos – chaosas

„Akcijinius“ Vilniaus „Vichy“ parko metinius abonementus nusipirkę žmonės pirmosiomis sausio dienomis buvo priversti laukti ilgose eilėse, o, kaip teigia žiniasklaida, kai kurie jų į parką išvis nepakliuvo.
Prieš pakliūdami į vandens parką žmonės turėjo ilgai stovėti eilėse.
Prieš pakliūdami į vandens parką žmonės turėjo ilgai stovėti eilėse. / „Scanpix“ nuotr.

„Vichy“ parkui paskelbus akciją, kurios metu metinė abonementų į vandens parką kaina svyravo nuo 149 iki 399 litų, kilo didelis ažiotažas. Paskelbta, kad tokių abonementų per dvi dienas buvo parduota 7 tūkstančiai.

Tačiau klydo tie naujieji metinių abonementų savininkai, kurie tikėjosi, jog jau po Naujųjų metų šventimo pirmosiomis sausio dienomis atėję į parką jie galės atsipalaidavę gerai praleisti laiką. Vos atėjusius į vandens parką žmones pasitikdavo chaosas – nebuvo aiški tvarka, kaip internetu įsigytus bilietus jie gali išsikeisti į vardinius abonementus. Vieni blaškėsi prie aparato, kuriuo išduodami elektroniniai bilietai, tačiau šis aparatas kuriam laikui sugedo.

Galiausiai sužinoję, į kurią eilę stoti atsiimti vardinių abonementų, žmonės buvo priversti apsišarvuoti kantrybe – eilėje tekdavo laukti valandą, o kai kam ir dar daugiau. Naujuosius klientus aptarnavę vandens parko darbuotojai tegalėjo gūžčioti pečiais ir aiškinti, jog jie nieko paspartinti negali, nes abonementus galima išduoti tik vienu kompiuteriu. Galiausiai gavus metinius abonementus dar keliasdešimt minučių tekdavo sugaišti eilėje prie rūbinės, ne mažiau – išeinant atgal atsiimti drabužių.

Tokia tvarka itin piktino ne tik žmones, kurie buvo įsigiję metinius abonementus, bet ir tuos, kurie čia užsuko tik vienam kartui sumokėję pilną kainą. Keli iš Latvijos atvykę žmonės sakė dar nematę tokios betvarkės.

Beje, kaip skelbia „Verslo žinios“, sausio 1-ąją po 18 valandos norėję patekti į vandens parką žmonės negalėjo patekti vidun, nors skelbiama, jog parkas veikia iki 22 valandos – pranešta, kad „Vichy“ negali aptarnauti visų norinčiųjų.

Tačiau naujienų portalui 15min.lt susisiekus su „Vichy“ parku, šio atstovė teigė, jog žmonės visomis pirmomis sausio dienomis įleidžiami į vidų iki 20 valandos. Ji pripažino, kad žmonės iš tiesų labai ilgai priversti laukti eilėse, tačiau taip pat teigė, kad šeštadienį padėtis jau geresnė. Apie tai, ar problemos bus išspręstos artimu laiku, ji nenorėjo kalbėti, sakydama, jog šeštadienis poilsio diena, tad iš vadovybės darbe šiuo metu nieko nėra.

„Vichy“ parkas vienu metu gali aptarnauti 1500 žmonių, ir jo atstovai tikino, kad metinių abonementų akcija yra kruopščiai suplanuota ir spūsčių buvo žadama išvengti. Tiesa, parko atstovai jau anksčiau nerekomendavo pirmosiomis sausio dienomis pulti į vandens parką. Teigiama, kad jau artimu laiku, žmonėms gavus metinius abonementus, nesklandumai išsispręs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius