-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 24 /13:56

Vidaus reikalų viceministras Paulius Beinaris dirbo vos dvi dienas: neištvėrė purvo srauto

Penktadienį vidaus reikalų viceministras Paulius Beinaris įteikė atsistatydinimo pareiškimą.
Paulius Beinaris
Paulius Beinaris / Vidaus reikalų ministerijos nuotr.

„Atsistatydinu, nes nematau galimybių eiti viceministro pareigas tokioje priešiškoje atmosferoje. Nuo pirmos dienos patekau į tikrų tikriausią purvo ir šmeižto srautą, kuris man nėra priimtinas. Vertinu parodytą pasitikėjimą, bet pasitaręs su šeima priėmiau sprendimą, kuris garantuotų ramybę man ir mano artimiesiems“, – teigia viceministras P. Beinaris.

 Ministras Dailis Alfonsas Barakauskas patenkino viceministro prašymą.

P.Beinaris yra partijos „Tvarka ir teisingumas“ narys. 30-ies metų P.Beinaris turėjo būti atsakingas už regionų plėtros bei elektroninės informacijos saugos (kibernetinio saugumo) sritis. P.Beinaris yra informatikos specialistas, Kauno technologijos universiteto informatikos magistras.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ šią savaitę krečiama skandalo. Specialiųjų tyrimų tarnyba pradėjo tyrimą dėl 2013 m. Vidaus reikalų ministerijoje vykusių viešųjų pirkimų. 

Prieš tapdamas viceministru jis dirbo Lietuvos zoologijos sodo Kaune Bendrųjų reikalų skyriaus vadovu.  VRM viešuosius pirkimus tiriantiems pareigūnams įtarimų sukėlė pernai rudenį R.Skaisgirio surengtas labdaros renginys „Pirk dramblį“, kurio metu surinktos lėšos buvo skirtos Kauno zoologijos sodui. Projektą oficialiai globojo „tvarkiečių“ vedlys Rolandas Paksas, o jo dukra Inga Stumbrienė neseniai tapo Zoologijos sode įkurdinto kilniojo erelio krikštamote. Neoficialiomis žiniomis, labdaros projektas ikiteisminiame tyrime yra traktuojamas kaip tam tikras virtualus kyšis partijai „Tvarka ir teisingumas“, kurio vertė – bemaž 100 tūkst. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius