-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 03 03

Vienas žvejas – nuskendęs, kito tebeieškoma

Gelbėtojams pirmadienį nepavyko rasti vieno iš dviejų savaitgalį dingusių vyrų. Vieno į poledinę žvejybą išsiruošusio vyro kūną pavyko aptikti pralaužus ledų sangrūdą.
Žūklauti ant ledo šiuo metu itin pavojinga, tačiau ne visus žvejus veikia tokie perspėjimai.
Žūklauti ant ledo šiuo metu itin pavojinga, tačiau ne visus žvejus veikia tokie perspėjimai. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Klaipėdiečio žūklės aistruolio pasigesta dar šeštadienį. Tą dieną Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pakrančių apsaugos rinktinė iš kariškių gavo pranešimą apie dingusį septintą dešimtį įpusėjusį miestietį.

Beveik po valandos pasieniečių laivo įgula už maždaug kilometro nuo kranto aptiko keletą daiktų – kuprinę, batus, pirštines. Paaiškėjo, kad šie daiktai priklausė kartu su dingusiu klaipėdiečiu žvejoti vykusiam dar vienam uostamiesčio gyventojui – dešimčia metų už jį vyresniam vyrui.

Pasieniečiai, apžiūrinėdami vietovę, kur buvo rasti daiktai, pralaužė netoliese buvusią ledų sangrūdą, tada iš vandens ir iškilo vyro kūnas. Palaikus į krantą nugabeno ugniagesiai gelbėtojai. Nustatyta, kad skenduolis yra jaunesnis iš dviejų ieškomų klaipėdiečių. Antrojo vyro vis dar ieškoma.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius