Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 12

Viktoro Uspaskicho kritika per suvažiavimą nustebino Loretą Graužinienę

Darbo partijos įkūrėjo europarlamento Viktoro Uspaskicho kritika partijos vadovams nustebino dabartinę partijos pirmininkę Loretą Graužinienę.
Loreta Graužinienė
Loreta Graužinienė / LNK nuotr.

„Būčiau nesąžininga, jei pasakyčiau, kad nenustebino. Taip, buvo labai netikėta ir man, turbūt ir partiečiams“, – trečiadienį Žinių radijui sakė politikė.

„Tai yra mūsų garbės pirmininkas, garbės pirmininkams turbūt leidžiama ir galima daugiau pasakyti nei pirmininkams. Galbūt iš šalies turbūt geriau matyti“, – svarstė ji.

V.Upaskichas pareiškė, kad Darbo partija tapo beveidė, ji neapgynė nė vienos savo politinės idėjos, koalicijoje tapo mažesniuoju broliu.

Per savaitgalį vykusį Darbo partijos suvažiavimą Vilniuje V.Upaskichas pareiškė, kad Darbo partija tapo beveidė, ji neapgynė nė vienos savo politinės idėjos, koalicijoje tapo mažesniuoju broliu. L.Graužinienę jis ragino netapti „politiniu zombiu“ ir neprisiimti atsakomybės už visą valdančiąją koaliciją, priekaištavo, kad ir L.Graužinienė, ir frakcijos seniūnas Vytautas Gapšys buvo išvykę į komandiruotes, kai Seimas balsavo dėl Darbo partijos vadinamosios juodosios buhalterijos bylą nagrinėjusių teisėjų perkėlimo į aukštesnį teismą.

„Mums atrodė, kad mes gana aktyviai giname savo pozicijas, giname tą klausimą, kurį visada stebime ir sekame, ir norime, kad jis spręstųsi – tai socialinės atskirties mažinimas. Bet iš šalies atrodo, kad, matyt, nepakanka. Tas stumtelėjimas šiek tiek į priekį tikrai yra naudingas“, – trečiadienį sakė L.Graužinienė.

Paklausta apie V.Uspaskicho pareiškimą, kad socialdemokratus vargiai begalima laikyti koalicijos partneriais, Seimo pirmininkė teigė, jog partija nesiblaško, o nuosekliai dirba koalicijoje.

„Ką garbės pirmininkas pasako – kartais tikrai teisingai, kartais ne visi sutinkame su nuomone, bet ir tai natūralu. Kiekvienas demokratinėje šalyje gali pasakyti, ką jis galvoja. Juolab savo šeimoje, tarp savo partiečių“, – tvirtino L.Graužinienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius