-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 08 03

Vilniaus meras į Madonnos koncertą neis

Sostinės meras antradienį išvyksta dviejų dienų vizito į Estiją. Sutapimas, kad tuo metu Taline koncertuos ir popkaralienė Madonna. Vilniaus vedlys tikina proga prasiblaškyti nepasinaudosiantis, nes vizito tikslai esą grynai darbinio pobūdžio.
Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos suvažiavimas. Nuotraukoje – Vilniaus miesto meras Vilius Navickas
Meras Vilius Navickas į Madonnos koncertą neis, nors tą vakarą darbo reikalais bus Taline. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Dviejų dienų mero vizito Estijoje metu numatomas susitikimas su Talino vadovu Edgaru Savisaaru. Ketinama aptarti miesto valdymo klausimus, savivaldybės bendrovių problemas.

„Estai daugelyje sričių, tokių kaip miesto saugumas, šilumos ir vandens ūkiai, yra toli pralenkę tiek Rygą, tiek ir Vilnių. Turime iš ko pasimokyti, todėl toks vizitas neabejotinai atneš naudos“, – 15min.lt sakė meras Vilius Navickas.

Sostinės vadovas patikino neketinantis vakare po darbų apsilankyti Madonnos koncerte – vizito data ir šou renginys esą sutapo atsitiktinai. Jokio kvietimo į koncertą nebuvo, vykstu darbo reikalais, – garantavo V.Navickas

„Jokio kvietimo į koncertą nebuvo, vykstu darbo reikalais“, – garantavo V.Navickas, paklaustas, ar Talino meras nepasiūlė apsilankyti įspūdingame šou.

Vilniaus ir Talino merų planuojamas susitikimas bus pirmasis per pastaruosius dvejus metus.  Anksčiau sostinių vadovai buvo susitikę merų forume birželį.

„Vilnius ir Talinas labai glaudžiai bendrauja, nuolat vyko kalba, kad reikia ilgesnio ir konkretesnio susitikimo, todėl toks ir buvo suorganizuotas. O dėl koncerto, tai data tikrai nebuvo prie jo derinama. Bent jau iš mūsų pusės“, – juokėsi savivaldybės Užsienio ryšių skyriaus vedėjo pavaduotojas Irmantas Verenius.

Merą savivaldybėje rugpjūčio 4–5 d. pavaduos vicemeras Gintautas Babravičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius