Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 09

Vilniaus miesto savivaldybės taryboje Z.Kelmickaitę gali pakeisti R.Čiupaila

Iš Vilniaus miesto savivaldybės tarybos pasitraukus Zitai Kelmickaitei, jos vietą turėtų užimti buvęs vidaus reikalų ministras liberalcentristas Regimantas Čiupaila, penktadienį rašo dienraštis „Vilniaus diena“.
Zita Kelmickaitė
Zita Kelmickaitė / Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr.

Lietuvos visuomeniniame transliuotojuje dirbanti Z.Kelmickaitė iš sostinės savivaldybės tarybos gali pasitraukti, nes Lietuvos radijo ir televizijos taryba nurodė jai, kad politiko ir žurnalisto darbas yra nesuderinamas.

Pati Z.Kelmickaitė dar žadėjo kreiptis išaiškinimo į Lietuvos žurnalistų ir leidėjų etikos komisiją – jei komisija pasakys, kad politika ir žurnalistika yra nesuderinamos, Z.Kelmickaitė paliks Vilniaus miesto savivaldybę. Jei taip nutiktų, jos vietą Vilniaus miesto taryboje užimtų buvęs vidaus reikalų ministras R.Čiupaila. Liberalų ir centro sąjungos kandidatų sąraše jis yra pirmasis, negavęs tarybos mandato.

„Vilniaus dienai“ pasiteiravus, ar sutiktų dirbti Vilniaus miesto taryboje, R.Čiupaila konkretaus atsakymo išvengė.

„Pirmiausia duokime Z.Kelmickaitei ir LRT tarybai galutinai susitarti. Kol kas ji yra Vilniaus miesto tarybos narė. Iki šios dienos jau yra pasikeitę penki Liberalų ir centro sąjungos deleguoti tarybos nariai – keisis ir toliau. O ar aš ką nors pakeisiu, spręsiu aš, spręs partija“, – sakė R.Čiupaila.

Z.Kelmickaitė dėl galimo pasitraukimo iš Vilniaus miesto savivaldybės tarybos turėtų apsispręsti iki lapkričio. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius