Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 20

Vilniaus oro uoste atšauktas skrydis į Stokholmą, kai kurie reisai vėluoja

Didžiausio Lietuvoje Vilniaus oro uosto darbą pirmadienį trikdė vėluojantys ar atšaukti skrydžiai. Iš Vilniaus pirmadienį nepakils „Estonian Air“ lėktuvas į Stokholmą, dalis skrydžių vėluoja.
Vilniaus oro uoste
Vilniaus oro uoste / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Oro uostas

„Konkrečiai dėl oro sąlygų problemų neturime ir neturime pranešimų, kad dėl oro sąlygų būtų problemų užsienio šalių oro uostuose. Stokholmas lėktuvų nepriima dėl kitų priežasčių, tačiau apie jas mūsų oficialiai neinformavo“, – BNS sakė Vilniaus oro uosto komunikacijos vadovė Gabrielė Vasiliauskaitė.

Vilniaus oro uostas skelbė, jog vėluodami nusileido lėktuvai iš Amsterdamo, Prahos, Frankfurto, atsilikdami nuo tvarkaraščio tūps orlaiviai iš Varšuvos, Kopenhagos, Helsinkio, Romos, dėl to keleivių nenaudai koreguojamas ir išvykimo į šiuos miestus laikas, rašo naujienų portalas vz.lt.

Vėliau iš Vilniaus turėtų kilti ir orlaivis į Briuselį, o oro bendrovės „Estonian Air“ vakarinį skrydį į Stokholmą atšaukė.

Vilniaus oro uostas, remdamasis Vilniaus miesto vairuotojų informacine sistema, praneša ir apie dideles spūstis kelyje į oro uostą.

Pasak vz.lt, Kauno oro uoste, nors skrydžiai pirmadienį taip pat kiek vėluoja, nusileido lėktuvai iš Londono, Dublino, vėliau turėtų leistis ir keleivius iš Milano atskraidinsiantis Airijos bendrovės „Ryanair“ orlaivis. Dėl to keleiviai vėluoja į šiuos miestus išskristi atgal. Pirmadienio rytą Kauno oro uoste atšauktas tik „Ryanair“ skrydis iš Berlyno Šionefeldo oro uosto.

Palangos oro uoste pirmadienį po pietų sėkmingai nutūpė Skandinavijos aviakompanijos SAS lėktuvas iš Danijos sostinės Kopenhagos, skrydžiui atgal orlaivis pakilo laiku.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius