Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 22

Vilniaus Pilaitės mikrorajone atidaromas VSD pastatų kompleksas

Kovo 23 dieną atidaromas Valstybės saugumo departamento (VSD) pastatų kompleksas sostinės Pilaitės rajone.
VSD pastatų kompleksas Pilaitėje
VSD pastatų kompleksas Pilaitėje / VSD nuotr.

Bendra projektinė pastatų komplekso vertė – 80,54 milijonų eurų. Iki 2017 sausio 1 d. buvo pastatyti trys centrinio pastato korpusai ir visi kiti komplekso pastatai – investuota 53, 26 milijonų eurų.

„Džiaugiuosi, kad praėjus tiek metų po Lietuvos nepriklausomybės atgavimo, pagaliau galėsime naudotis žvalgybos darbui pritaikytomis sąlygomis. Nuo šiol žvalgai galės dirbti patalpose, turinčiose įvairias įslaptintos informacijos saugos zonas, pritaikytas darbui su specialiomis ryšio ir informacinėmis sistemomis. Užtikrintos žvalgybinio ir kontržvalgybinio darbo sąlygos, tenkinančios būtinas konfidencialumo sąlygas. Tai vienareikšmiškai atsilieps ir darbo kokybei“, – VSD pranešime cituojamas direktorius Darius Jauniškis.

Šiuo metu maždaug 30 tūkst. kvadratinių metrų ploto naujajame VSD pastate jau veikia keletas ypatingo slaptumo reikalaujančių departamento padalinių. Į visiškai parengtus tris korpusus perkeliami ir kiti VSD padaliniai, esantys Vilniaus mieste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius