-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 07

Vilniaus policijai įkliuvo „profesionalūs“ vagys (atnaujinta 11.05 val., nuotraukos)

Į namą įsibrauti bandę, bet sučiupti ilgapirščiai buvo apsirūpinę visrakčiais ir kitais rimtai „dirbančių“ nusikaltėlių naudojamais įrankiais.
Vilniaus policijos patruliai ruošiasi Naujųjų Metų sutiktuvėms
Vilniaus policijos pareigūnai pastaruoju metu padirbėjo iš peties. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ketvirtadienio naktį 2.20 val. Vilniaus policijos patruliams įkliuvo vagys profesionalai.

Ilgapirščių pora brovėsi į vieną nuosavą namą Fizikų gatvėje, tačiau buvo sulaikyta.

Pareigūnus nustebino ilgapirščių „profesinis“ pasirengimas ir jų turėtas arsenalas.

Nustatytos įtariamųjų asmenybės: V.M. (gim. 1988 m.) ir Š.M. (gim. 1983 m.). Abu ilgapirščiai ant batų buvo užsimovę polietileninius maišelius, su savimi turėjo įvairių įrankių durų spynoms išlaužti.

įtariamieji pristatyti į Vilniaus miesto pirmąjį policijos komisariatą, ketvirtadienį pranešė Vilniaus apskrities VPK. Po apklausos jie uždaryti į areštinę. Neatmetama, kad tyrimo metu paaiškės ir ankstesni šios porelės įvykdyti nusikaltimai.

Dar vienas įtariamasis vagis, praėjusią naktį taip pat nusikaltimo vietoje įkliuvęs policijai, bandė apvogti vieną automobilį. Sulaikytasis pats prisipažino, kad jau anksčiau yra apšvarinęs vieną sostinės Birželio 23-iosios gatvėje stovėjusią mašiną.

Apie 2.15 val. Vilniaus apskrities VPK Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnai patruliams pranešė, kad Skroblų gatvėje, prie 29-uoju numeriu pažymėto namo, aplink mašiną sukinėjasi įtartinas asmuo. Į įvykio vietą nedelsiant buvo išsiųstas patrulių ekipažas. Atvykę policininkai eidami „karštais“ pėdsakais sulaikė ilgapirštį.

Sulaikytasis buvo pristatytas į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą. Nustatyta, kad tai R.V. (gim. 1986 m.).

Tai – dar ne visi Vilniaus pareigūnų švieži laimikiai. Naktį dar buvo sulaikyti vilniečiai, bandę iš vieno daugiabučio laiptinės nugvelbti dviratį.

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, apie 4.30 val. Žolyno gatvėje, prie 6-uoju numeriu pažymėto namo, patruliai pastebėjo du įtartinus asmenis, sprunkančius iš kiemo. Kaip vėliau paaiškėjo, kad tai G.S. (gim.1976 m.) ir D.M. (gim.1980 m.), kurie Debesijos gatvėje iš namo laiptinės pavogė dviratį. Abu įtariamieji pristatyti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmąjį policijos komisariatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius